Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ibufen to jest właściwie to samo, co Nurofen, tylko innej firmy i pewnie różnią się smakiem.Mi z kolei znajome poleciły IBUFEN dla dziecka ale jeszcze nie wypróbowałam. Podobno też jest dobry.
dokładnie u nas to samoU nas zębów brak :-) Ale i tak od tygodnia są nocne przeboje, co chwilę pobudki z płaczem. Córa wyżywa się trochę na różnych rzeczach wpychając je do buzi. Smaruję Calgelem, ale nic poza tym nie stosuję. Jakoś tak mamy z mężem podejście, że leki idą jako ostateczność. No bo nie wiem czy podawać to tylko dlatego, że boli czy podajecie bo jest przy tym też gorączka? Szczerze mówiąc wolałabym nie podawać jej nic, ale jak będzie trzeba to wiadomo nie ma co kombinować i podać trzeba
Ciekawe kiedy jej coś wyjdzie, bo może tak będziemy czekać i czekać i jeszcze się okaże, że to fałszywy alarm co?![]()
![]()
moja córcia jak na razie śpi jak zabitaposzła bidula spać o 18:30 była mega zmęczona po poprzedniej nocy:-( oby dzisiaj ładnie spała
![]()