reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No to koniec jublileuszu:-D, będę pisać na następny:tak:,

mnie tez przewrócił rachunek za prąd, prawie 200zł:no:, ale za gaz to ja płace raz na pół roku po ok 80zł, co do czynszu, to juz dostałam rozliczenie, tylko 60 zł musiałam dopłacic za ciepła wodę, ale w sumie tych rachunków to sporo jest:eek::-:)no:

reklama
a u nas pogoda piekna :tak: sloneczko swieci :tak:i jest dosc cieplo :tak::-D obiadzik juz ugotowany ;-) Malenka spi z tatusiem to ja moge troszke posiedziec ;-):-D

Heja :-)

Zobaczcie, mam swój mały jublileusz na BB:-D:-D:-D:-D

no no...gratuluje....tysiac poscikow to juz cos :rofl2:

Ja ostatnio zapłaciłam za okulary 500 zł :szok:. Ale 200 zł dostałam refundacji z pracy.

rany, ale to ustrojstwo drogie jest :szok:
obym nie musiala kupowac okularow jak najdluzej :baffled:

dobre:-D

a tak przy okazji prądu, ostatnio dostałam 270zł za prąd:szok::szok::szok: myślałam że zawału dostane:angry: słyszałam że prąd podrożał ale aż tyle:szok:

jeszcze przyjdzie mi rozliczenie z podzielników c.o.:baffled: obym tym razem nie umarła:szok:

T
Ja za prąd dostałam 170 zł i awansem 2 faktury po 180 zł. + około 100 zł za gaz. Liczę jedynie na zwrot kosztów ogrzewania. W tamtym roku było 400 zł, zobaczymy ile w tym ale na pewno mniej. Rzeczywiście prąd i gaz podrożały. Zdzierają z nas ile mogą :no:

ups :sorry: ja dostalam rachunek za prad na 147zl i bylam zalamana :baffled: zawsze przychodzilo tak na 100-110zl i sie wkurzalam i tak, ze duzo, a teraz prawie 150 to juz w ogole zalamka...mam jeszcze na troche ponad stowke do zaplacenia gaz...denerwuja mnie te oplaty, bo wiecej jak polowa to wcale nie za zuzycie energii czy gazu tylko jakies oplaty stale :angry: a oni jeszcze ciagle podwyzki robia :eek:

jesli chodzi o c.o. to mielismy podzielniki, ale wyszlismy na nich jak Zablocki na mydle :baffled: jak bylam w ciazy to taki rachunek nam dowalili, ze szok :szok:wszyscytkim sasiadom spoldzielnia wymienila wczesniej okna wiec mieli mniejsze zuzycie ciepla, a my mielismy stare okna i u nas uciekalo, wiec wg podzielnikow wiekszosc zuzycia bloku przydzielili do oplaty nam :angry: zrezygnowalismy wiec z podzielnikow i teraz placimy ryczalt. Placimy ok. 40zl wiecej w czynszu za ogrzewanie, ale za to w zimie moge rozkrecic sobie grzejnik na full i otworzyc jeszcze okna :-p i nie bede nic wiecej nigdy doplacac i mam spokoj :sorry:

Wychodzę dzisiaj wcześniej z pracy i idę zrobić cytologię.

No pieknie, brawo :-p:-)
Buziaczki dla Natalki i Zosi w 11miesiecznice :* ;-)

Wszystkiego dobrego 11-miesieczne dziewczynki :-)

Moje pierworodne poszlo spac. Luz blues :sorry:

BUZIACZKI DLA NASZYCH 11 miesięcznych DZIEWCZYNEK :happy:
Blueberry - pochwalam, trzeba o siebie dbać:tak:
ja próbuje moją mamę zaciągnąć do gina mniej więcej półtora roku i nic:no::wściekła/y:. Ma bardzo uporczywe objawy menopauzy które już dawno powinny minąć. Już jeden lekarz powiedział jej że ma rozchwianą gospodarkę hormonalną i że powinna coś z tym zrobić ale moja mama na to "nie pójde bo jeszcze mi coś znajdzie.." <krew normalnie zalewa>:baffled::eek:. bede musiała zadzwonić chyba do mojego gina umówić ją i jeszcze zapłacić za wizyte żeby wyeliminować argument "nie mam teraz kasy":laugh2:
Ewa gratuluje jubileuszu. Ja tu jestem dłużej a do tysiąca jeszcze hooo hooo :-D

dzięki za życzenia:-)

mój luz - bluz się zaraz skończy, trwa od 16.30;-)

i buziak dla Natalki!

11 mc mnie zmobilizował i umówiłam się już na szczepienie, do Poradni Oceny Rozwoju Noworodka i koniec z lekarzami na roczek! szczepimy na pneumo za miesiąc

BUZIACZKI DLA NATALKI I ZOSI :-)

Miałam wam o tym nie pisać ale napisze jak dzisiaj napoiłam córkę. Przyniosłam butelkę włożyłam smoka Madzi do buzi i zaczęła pić a ja zerkałam w telewizor. Nagle zdziwiłam się, że tak szybko wypiła ale stwierdziłam, że pewnie jej się pić chciało. No to ją podniosłam na ręce a tu cały soczek zaczął cieknąć z mojego dziecka. :szok::baffled: Koszulkę mogłam jej wykręcać. Okazało się, że butelkę nie dokręciłam. A najgorsze, że mi się dziecko rozpłakało bo niestety nie wypiła za wiele. :-(

reklama
:baffled: no zdarza się
Ja tak zrobiła wczoraj w nocy. Dawałam małej herbatki łyżeczką (ze smoczka raczej by nie wypiła) a że w pokoju panował półmrok nie zauważyłam że większość tragiała z buzi po brodzie na piżamkę. już sie cieszyłam że tak ładnie pije, kładę ją spać i czuje że ona cała mokra :szok:. no i tak o 1 w nocy musiaam ją przebrać co kompletnie wytrąciło ją ze snu:angry::crazy:

Do góry