Heja :-)
no no...gratuluje....tysiac poscikow to juz cos
Ja ostatnio zapłaciłam za okulary 500 zł

. Ale 200 zł dostałam refundacji z pracy.
rany, ale to ustrojstwo drogie jest

obym nie musiala kupowac okularow jak najdluzej
dobre
a tak przy okazji prądu, ostatnio dostałam 270zł za prąd

myślałam że zawału dostane

słyszałam że prąd podrożał ale aż tyle
jeszcze przyjdzie mi rozliczenie z podzielników c.o.

obym tym razem nie umarła
T
Ja za prąd dostałam 170 zł i awansem 2 faktury po 180 zł. + około 100 zł za gaz. Liczę jedynie na zwrot kosztów ogrzewania. W tamtym roku było 400 zł, zobaczymy ile w tym ale na pewno mniej. Rzeczywiście prąd i gaz podrożały. Zdzierają z nas ile mogą
ups

ja dostalam rachunek za prad na 147zl i bylam zalamana

zawsze przychodzilo tak na 100-110zl i sie wkurzalam i tak, ze duzo, a teraz prawie 150 to juz w ogole zalamka...mam jeszcze na troche ponad stowke do zaplacenia gaz...denerwuja mnie te oplaty, bo wiecej jak polowa to wcale nie za zuzycie energii czy gazu tylko jakies oplaty stale

a oni jeszcze ciagle podwyzki robia
jesli chodzi o c.o. to mielismy podzielniki, ale wyszlismy na nich jak Zablocki na mydle

jak bylam w ciazy to taki rachunek nam dowalili, ze szok

wszyscytkim sasiadom spoldzielnia wymienila wczesniej okna wiec mieli mniejsze zuzycie ciepla, a my mielismy stare okna i u nas uciekalo, wiec wg podzielnikow wiekszosc zuzycia bloku przydzielili do oplaty nam

zrezygnowalismy wiec z podzielnikow i teraz placimy ryczalt. Placimy ok. 40zl wiecej w czynszu za ogrzewanie, ale za to w zimie moge rozkrecic sobie grzejnik na full i otworzyc jeszcze okna

i nie bede nic wiecej nigdy doplacac i mam spokoj
Wychodzę dzisiaj wcześniej z pracy i idę zrobić cytologię.
No pieknie, brawo

:-)
Buziaczki dla Natalki i Zosi w 11miesiecznice :* ;-)
Wszystkiego dobrego 11-miesieczne dziewczynki :-)
Moje pierworodne poszlo spac. Luz blues