reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
mała wczoraj obudziła się o 21 poleżała z nami:baffled: i mąż ja zaniósł do łóżeczka jeszcze troszeczkę popłakała i zasnęła:tak: mieliśmy iść ją przykryć ale padliśmy z mężem nieprzytomni i chyba nasza córcia spała całą noc odkryta:sorry::sorry::sorry:
zmęczenie dało nam popalić bo poprzednią noc nie spalismy do 3:szok:

ja chciałam byc pierwsza blueberry :-D

reklama
Ja się witam już po porannym spacerku. :tak: Wybrałam się na pocztę po przesyłkę. Okazało się, że przysłali z Nutricii nowy poradnik, jogurt i próbki mleka i kaszki. Właśnie moje dziecko ma super zabawę przy tej paczce.

cześć dziewczyny, ja sie witam, troszeczke leniwie. Wizyte u gina mam dopiero za tydzień i 4 dni i nie moge się doczekać kiedy zobacze moja małą, nowa kruszynke...
Przed chwila także miałam poważną, śmierdzącą awarie, miłego dnia kochane...

Witajcie,

Bleberry, dzieki za podpowiedź w sprawie soczewek, ale i tak muszę iść do okulisty, żeby sprawdzić dokładnie, jak tam moje oczeta:-D,

Elahar, tez dostałam taka przesyłke z Nutricii:tak:,

Rybka, jak tam samopoczucie:laugh2:

pIOTRUS NIE DAJE MI NIC JUZ NAPISAC

NA RAZIE

Ewelina wszystko gra, nie mam apetytu tylko, wogóle tak to żadnych objawów nie mam, tyle, że @ się spóźnia...

reklama
u mnie pierwszy objaw ciąży to cycki:sorry: były strasznie nabrzmiałe i obolałe:eek: i w ogóle jakos czułam wewnętrznie że jestem w ciąży:tak:
acha miałam temperaturę ok 37 stopni :tak:

Do góry