reklama
moje dziecie wreszcie zasnęło, wiec mam chwilke dla bb. M dopiero wrócił z pracy wiec startuje do kuchni robic kolacje. A jutro mam wolne co mi sie strasznie podoba bo sie troche pobycze a później wyjde na spacerek, jedyny ból to ten że mój m zabiera mi laptopa i nie bede mogła popisac na bb.
dobranoc mamusie
dobranoc mamusie
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Z nudów postanowiłam trochę pomoderować, więc jakbyście nie mogły znaleźć jakiegoś wątku, to się nie zdziwcie
;-).

Sandi
Fanka BB :)
Z nudów postanowiłam trochę pomoderować, więc jakbyście nie mogły znaleźć jakiegoś wątku, to się nie zdziwcie;-).
hihihi

Sandi
dziewczyny ktore z marcowych dzieciaczkow sa jeszcze "dydusiowe"? oprocz mojej Vaneski
i kiedy macie zamiar zaczac z tym walczyc??
Roksi rozumiem ,ze u Was sie udalo oduczanie dydusia tak?? a czy Natalka brala go podczas dnia czy tylko do spania??

Roksi rozumiem ,ze u Was sie udalo oduczanie dydusia tak?? a czy Natalka brala go podczas dnia czy tylko do spania??
S
szalona mama
Gość
A z Nestle tylko poradniki, dwa baloniki i mleko Junior waniliowe, które Piotrkowi nie smakowało..
My tylko to dostaliśmy a mleko oddaliśmy mojej siostrzenicy bo Szymek tylko nutramigen

wcale nie, ja jestem :-) i Agutka sie znalazłauuuu jak pusto:-(

dziewczyny ktore z marcowych dzieciaczkow sa jeszcze "dydusiowe"? oprocz mojej Vaneskii kiedy macie zamiar zaczac z tym walczyc??
My jesteśmy dydusiowi i jakoś na razie nie mam weny żeby Szymka oduczać

Lajla83
Witam
czasami jak była jakas ostrzejsza akcja to dostawała w ciagu dnia
zawsze zabierałam smoczka jak gdzieś wychodziliśmy
ale ostatnio zauważyłam że coś częściej sama go znajduje w nocy w łóżeczku
oduczanie poszło bez boleśnie
co do odchudzania to pamiętacie że prowadzę czynną walkę z celulitem
wiec moje urządzenie do masażu jest super
już widzę poprawę może nie jakąś spektakularną ale skóra jest gładsza
dużo pomaga mi mąż bo samej cięzko się z tyłu masować tym bardziej sprzętem który zasysa skóre

Aguś moja córcia używała smoczka przy zasypianiudziewczyny ktore z marcowych dzieciaczkow sa jeszcze "dydusiowe"? oprocz mojej Vaneskii kiedy macie zamiar zaczac z tym walczyc??

co do odchudzania to pamiętacie że prowadzę czynną walkę z celulitem

wiec moje urządzenie do masażu jest super

elahar
mama Madzi
Dzień dobry 
Straszna mgła za oknem u nas. Nic prawie nie widać.
Córcia dała nam w miarę pospać
, dostała już mleczko i zaczyna "obchód pokoju"
, otwiera szuflady, szafki i wyciąga zawartość. Nie wiem ile razy można jej zakazywać, odciągać na bok, grozić palcem i nic. Robi to z uporem maniaka. 
Ja już może niedługo spróbuję ale na razie jeszcze ciężko by jej było usnąć bez smoka a że czeka nas dłuższa wizyta u teściów w nowym miejscu to tym bardziej czekamy.
Fredzik ale się uśmiałam z tego listonosza. Ja niestety pocztę mam daleko od domu i głównie listonosz przynosi przesyłki jak jestem na spacerku i zostawia awizo i trzeba biec na pocztę. Bo chociaż mamy te nowe unijne skrzynki większe to i tak nie zostawiają niektórych przesyłek, chociaż by się zmieściły.

Straszna mgła za oknem u nas. Nic prawie nie widać.
Córcia dała nam w miarę pospać

dziewczyny ktore z marcowych dzieciaczkow sa jeszcze "dydusiowe"? oprocz mojej Vaneskii kiedy macie zamiar zaczac z tym walczyc??
?
Ja już może niedługo spróbuję ale na razie jeszcze ciężko by jej było usnąć bez smoka a że czeka nas dłuższa wizyta u teściów w nowym miejscu to tym bardziej czekamy.
My tylko to dostaliśmy a mleko oddaliśmy mojej siostrzenicy bo Szymek tylko nutramigenMam nadzieję, że będzie jej smakowało
Może inne przesyłki tez dostaniemy (nasz pan listonosz zdolny chłopak upycha te paczki w skrzynce chyba nogą, a mąż chodzi wyciągać je śrubokrętem
)
wcale nie, ja jestem :-) i Agutka sie znalazła
Fredzik ale się uśmiałam z tego listonosza. Ja niestety pocztę mam daleko od domu i głównie listonosz przynosi przesyłki jak jestem na spacerku i zostawia awizo i trzeba biec na pocztę. Bo chociaż mamy te nowe unijne skrzynki większe to i tak nie zostawiają niektórych przesyłek, chociaż by się zmieściły.
reklama
my tez się witamy
Wiktoria wstała dzisiaj o 7 i juz nie było spatnia, czego skutkiem sa umyte okna i firanki
z tego akurat sie ciesze,bo nie wiem kiedy bym sie za to wzieła. teraz dziecko buszuje w basenie z zabawkami a ja mam chwile dla siebie
aga my tez jeszcze uzywamy smoka ale tylko na noc do spania i na razie nie bedziemy sie oduczac, bo zeby wychodzą a ja nie mam takiej cierpliwości jak roksi żeby słuchac jakis płaczy na razie, na razie uczymy sie robic na nocnik.
u mnie świeci słonko wiec moze wyciągne mojego m na spacerek po obiadku albo na obiadek?? nie chce mi sie gotować
Wiktoria wstała dzisiaj o 7 i juz nie było spatnia, czego skutkiem sa umyte okna i firanki
aga my tez jeszcze uzywamy smoka ale tylko na noc do spania i na razie nie bedziemy sie oduczac, bo zeby wychodzą a ja nie mam takiej cierpliwości jak roksi żeby słuchac jakis płaczy na razie, na razie uczymy sie robic na nocnik.
u mnie świeci słonko wiec moze wyciągne mojego m na spacerek po obiadku albo na obiadek?? nie chce mi sie gotować