reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moje dziecie wreszcie zasnęło, wiec mam chwilke dla bb. M dopiero wrócił z pracy wiec startuje do kuchni robic kolacje. A jutro mam wolne co mi sie strasznie podoba bo sie troche pobycze a później wyjde na spacerek, jedyny ból to ten że mój m zabiera mi laptopa i nie bede mogła popisac na bb.
dobranoc mamusie

ja mialam sie odchudzac i pocwiczyc , a siedze przed kompem z ciasteczkami w czekoladzie i coca-cola :zawstydzona/y::eek: no cuz moze od jutra zaczne :tak::-p:zawstydzona/y:

a okularkow nie nosze ...narazie ;-):-D

dziewczyny ktore z marcowych dzieciaczkow sa jeszcze "dydusiowe"? oprocz mojej Vaneski :laugh2: i kiedy macie zamiar zaczac z tym walczyc??

Roksi rozumiem ,ze u Was sie udalo oduczanie dydusia tak?? a czy Natalka brala go podczas dnia czy tylko do spania??

A z Nestle tylko poradniki, dwa baloniki i mleko Junior waniliowe, które Piotrkowi nie smakowało..

My tylko to dostaliśmy a mleko oddaliśmy mojej siostrzenicy bo Szymek tylko nutramigen :no: Mam nadzieję, że będzie jej smakowało :tak: Może inne przesyłki tez dostaniemy (nasz pan listonosz zdolny chłopak upycha te paczki w skrzynce chyba nogą, a mąż chodzi wyciągać je śrubokrętem :angry:)

uuuu jak pusto:-(
wcale nie, ja jestem :-) i Agutka sie znalazła :tak:

dziewczyny ktore z marcowych dzieciaczkow sa jeszcze "dydusiowe"? oprocz mojej Vaneski :laugh2: i kiedy macie zamiar zaczac z tym walczyc??

Roksi rozumiem ,ze u Was sie udalo oduczanie dydusia tak?? a czy Natalka brala go podczas dnia czy tylko do spania??

My jesteśmy dydusiowi i jakoś na razie nie mam weny żeby Szymka oduczać :zawstydzona/y::-( no ie zęby go ciągle bolą a on używa tylko smoczka do usypiania (głównie w nocy) i czasem jako "zatyczka" na spacerze jak już całkiem nudno jest :baffled:

Witam:tak:

Aguś moja córcia używała smoczka przy zasypianiu:tak: czasami jak była jakas ostrzejsza akcja to dostawała w ciagu dnia:sorry: zawsze zabierałam smoczka jak gdzieś wychodziliśmy:tak: ale ostatnio zauważyłam że coś częściej sama go znajduje w nocy w łóżeczku:angry: oduczanie poszło bez boleśnie:-D

co do odchudzania to pamiętacie że prowadzę czynną walkę z celulitem:ninja2:
wiec moje urządzenie do masażu jest super:tak: już widzę poprawę może nie jakąś spektakularną ale skóra jest gładsza:tak: dużo pomaga mi mąż bo samej cięzko się z tyłu masować tym bardziej sprzętem który zasysa skóre:tak:

Dzień dobry :tak:
Straszna mgła za oknem u nas. Nic prawie nie widać.
Córcia dała nam w miarę pospać :tak: , dostała już mleczko i zaczyna "obchód pokoju" :-D, otwiera szuflady, szafki i wyciąga zawartość. Nie wiem ile razy można jej zakazywać, odciągać na bok, grozić palcem i nic. Robi to z uporem maniaka. :baffled:

?

Ja już może niedługo spróbuję ale na razie jeszcze ciężko by jej było usnąć bez smoka a że czeka nas dłuższa wizyta u teściów w nowym miejscu to tym bardziej czekamy.

My tylko to dostaliśmy a mleko oddaliśmy mojej siostrzenicy bo Szymek tylko nutramigen :no: Mam nadzieję, że będzie jej smakowało :tak: Może inne przesyłki tez dostaniemy (nasz pan listonosz zdolny chłopak upycha te paczki w skrzynce chyba nogą, a mąż chodzi wyciągać je śrubokrętem :angry:)

wcale nie, ja jestem :-) i Agutka sie znalazła :tak:

Fredzik ale się uśmiałam z tego listonosza. Ja niestety pocztę mam daleko od domu i głównie listonosz przynosi przesyłki jak jestem na spacerku i zostawia awizo i trzeba biec na pocztę. Bo chociaż mamy te nowe unijne skrzynki większe to i tak nie zostawiają niektórych przesyłek, chociaż by się zmieściły.

reklama
my tez się witamy
Wiktoria wstała dzisiaj o 7 i juz nie było spatnia, czego skutkiem sa umyte okna i firanki :) z tego akurat sie ciesze,bo nie wiem kiedy bym sie za to wzieła. teraz dziecko buszuje w basenie z zabawkami a ja mam chwile dla siebie

aga my tez jeszcze uzywamy smoka ale tylko na noc do spania i na razie nie bedziemy sie oduczac, bo zeby wychodzą a ja nie mam takiej cierpliwości jak roksi żeby słuchac jakis płaczy na razie, na razie uczymy sie robic na nocnik.
u mnie świeci słonko wiec moze wyciągne mojego m na spacerek po obiadku albo na obiadek?? nie chce mi sie gotować

Do góry