reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hop hop, muszę naprawić to co zepsułam...chciałam zamieścić linka i mi się nieżły bajzel zrobił

reklama
hejka wieczorkiem!

ewa - to ja tez kopię wirtualnie - dla Twojego dobra!

zdrówka kobitki!

no i kupilismy buciki, podaję tylko numer bo nie da rady zamieścić linka, nie wiem czemu

no więc 91606-81V, kosztowały 129 zł, mimo, że jesienne to bez promocji bo nie przeceniają z ubiegłego roku:crazy:

Faktycznie dziewczyny baluja dzisiaj :-D bo pusto ;-)

Madziakim a jak mozna zobaczyc te buciki? :confused: bom ja troszke zacofana :zawstydzona/y:

gasze swiatlo Dobranoc :blink:

Dzień dobry :tak:
Ja już na nogach od pół godziny bo córa nie zamierza spać. A jak ona nie to i mama też nie, dobrze, że chwilowo u babci siedzi to ja poranną kawę wypiję :tak:
Wczoraj dopiero zaliczyliśmy z M kolację walentynkową w greckiej restauracyjce. Lepiej późno niż wcale bo już mi się chciało gdzieś wyjść z domu.

Potpatruje trochę informacje o bucikach i też zamierzam w najbliższym czasie jakieś namierzyć. Ale moja jeszcze nie chodzi więc chyba nie muszę się bardzo spieszyć.

Miłej niedzieli :tak:

ja też się witam niedzilnie
nie mam Wiktorii w domu a i tak spac nie mogę już sie przyzwyczaiłam do wstawania wczesnego....dzisiaj jedziemy na obiadek do kuzynki mojego m wiec cały dzień poza domkiem....
madzikm superowe te butki....bardzo fajne kolorki.....miłych spacerków Wam życzę.....
ide robić sniadanko......skoro już wstałam...

Witam niedzielnie:-)
poszłam spać o 2 i jestem nieprzytomna:baffled:
chyba utnę sobie drzemkę razem z córcią;-)

Madzikm
bardzo ładne tez biorę je pod uwagę:tak:

reklama
dzien dobry

Fredzik wspolczuje choroby :-( ja skapitulowalam wczoraj wieczorem i siegnelam po lekarstwa meza, skoro to ta sama zaraza to i na mnie powinny leki podzialac nie? zastanawiam sie czy meza jutro z mala do pediatry nie wyslac, niech ja obejrzy, bo katarek tez nadal ma...juz ponad tydzien:baffled:

madzikm sliczne buciki :-) u nas same zimowe byly, wiec na wiosenne musze poczekac, jesiennych nie da rady kupic.

Do góry