reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Heh... A ja specjalnie wybierałam z długim, bo mi się wydawało że z krótkim są mniej praktyczne :-). Pamiętam, że w zeszłym roku body z krótkim rękawem tylko w największe upały się przydawało.

hehe ja wlasnie teraz szukam z dlugim...z krotkim bylo zima pod bluzki :-) a teraz z dlugim rekawem, zeby nie ubierac juz bluzki :-p

mi podpasowaly cherokee :tak:

kolorino nie mam, mialam jak mala sie urodzila i od razu dwa z kupionych czterech musialam schowac do szafy - nie przechodzily przez glowke :-(

blueberry, nie masz już nas dosyć ;-)?
Ja body używałam teraz cały czas z długim rękawkiem, jak jest zimniejszy dizeń to na nie zakładam koszulkę z krótkim rękawkiem. Chciałam robić też odwrotnie : body z krótkim i na to bluza ale całą zimę nigdzie nie trafiłam takich body jak chciałam ale te od Ciebie blueberry dziewczyńskie mi się podobają więc może i chłopakowe będą ok :-) Mam nadzieję, bo jestem zdania że lepiej kupić od znajomego niż od obcego, bynajmniej nie o kwestię wybrzydzania chodzi ale o pomoc swego rodzaju.
A poza tym, spokojnie i te z długim rękawkiem się jeszcze długo przydadzą :tak:

A tak w ogóle to kiepsko dzisiaj się czuję :-( Bolą mnie wszystkie stawy :no: i ciężko mi się ruszać... ale rano cały gar fasolki po bretońsku ugotowałam a co.

mi podpasowaly cherokee :tak:
Ja też lubię Cherokee, ale są tylko z krótkim rękawem. A z długim tylko gładkie białe. Przynajmniej ja innych nie widziałam.

blueberry, nie masz już nas dosyć ;-)?
Jeszcze nie :-D:-D:-D.

Chciałam robić też odwrotnie : body z krótkim i na to bluza ale całą zimę nigdzie nie trafiłam takich body jak chciałam ale te od Ciebie blueberry dziewczyńskie mi się mi się podobają więc może i chłopakowe będą ok
No, te w kwiatki są fajne, ale one są z zeszłego roku, dlatego tak mało ich jest. Jeszcze są takie całkiem bez rękawów. Zobaczymy jakie będą nowe wzory :-). Następnym razem kupie takie i takie i już :-D. O ile w ogóle sprzedam te, co mam :-p.

Ja też lubię Cherokee, ale są tylko z krótkim rękawem. A z długim tylko gładkie białe. Przynajmniej ja innych nie widziałam.

.

na allegro widzialam tez z krotkim rekawkiem i we wzorki :-)
ja mam teraz biale z dlugim rekawem i juz sie robia male, ale mnie pasuja typowo biale bo do wszystkiego mi pasuja ;-)

teraz potrzebuje szybko bialego body ale na ramiaczkach - musze ubrac na roczek pod koszule biala, ale w sklepie nie maja teraz i czekaja na dostawe...byl jeden rozmiar 80, jedyna sztuka, ale taka jakas mala mi sie wydawala, ze tylko na raz chyba by byla i koniec.

dziewczyny u mnie znow zima- śnieg pada, i w ogóle brzydka pogoda
ja zakładałam Wice body z długim i praktycznie kupowałam albo w h&m albo w dino

i z innej beczki - czy Wasze dzieciaczki pokazują swoje niezadowolenie szczypiąc, gryząc , ciągnąc za włosy?
U nas coraz częściej się to zdarza, szczegolnie kiedy ubieram mała, nie wiem kompletne jak mam reagować.
Jak narazie chwytam ja za rączki i mówię, żeby tak nie robiła, bo mamusie to boli < rada superniani >, ale ona przeciez jeszcze nie rozumie tego....

U nas nie ma co prawda gryzienia ale wali nas ręką w twarz i to niezależnie od tego czy jest niezadowolony czy akurat mu się tak podoba. POwiem Wam, że zaczynam się już tym martwić. Sposób pt "nie wolno, to boli" i przytrzymanie za rękę stosowany konsekwentnie od tygodnia nie pomaga.
CZyżby pierwsza klęska wychowawcza?
Może jakieś rady?

reklama
U nas nie ma co prawda gryzienia ale wali nas ręką w twarz i to niezależnie od tego czy jest niezadowolony czy akurat mu się tak podoba. POwiem Wam, że zaczynam się już tym martwić. Sposób pt "nie wolno, to boli" i przytrzymanie za rękę stosowany konsekwentnie od tygodnia nie pomaga.
CZyżby pierwsza klęska wychowawcza?
Może jakieś rady?

taaa rady:sorry2:u nas to samo:confused:, ale jak powiem ostro to się rozpłacze i więcej tak nie zrobi, w tym momencie, bo oczywiście próbuje w różnych sytuacjach

Do góry