reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry no teraz pokoj przeznaczony dla mlodej byl pokojem -skladzikiem, nie mielismy szafy w przedpokoju wiec wszystko tam bylo, ale dzisiaj montuja nam szafe wiec wreszcie bede miala gdzie pochowac rozne rzeczy i pokoj oddam na wlasnosc corci ;-)

reklama
d
a u nas wieje, tak ze na spacerek pewnie nie wyjdziemy, bo mi Piotrka porwie:szok:

Elahar współczuje przeżyć, a włosy szybko odrosną:tak:

Ewelina dzięki. Tez się tym pocieszam, że włosy to mi szybko rosną i jakoś to przeżyję. Wróciliśmy ze spacerku a ja nakupiłam spinek i opaskę na włosy i będę się jakoś ratować :baffled:

a panie gdzie wymiotlo? :-p

ja wlasnie sprzedalam dziecko do babci, bo faceci montuja szafe i mloda tylko by przeszkadzala. a interesowalo ja to co panowie robili jak nie wiem, nawet nie bala sie wyzynarki i wiertarki, a domowego odkurzacza boi sie :-D
wieczorkiem ja odbiore ;-)

wracac i pisac cos tu bo sie nudze, a nie mam co czytac :-p

ja wlasnie sprzedalam dziecko do babci, bo faceci montuja szafe i mloda tylko by przeszkadzala. a interesowalo ja to co panowie robili jak nie wiem, nawet nie bala sie wyzynarki i wiertarki, a domowego odkurzacza boi sie :-D
wieczorkiem ja odbiore ;-)

wracac i pisac cos tu bo sie nudze, a nie mam co czytac :-p

ta to ma problemy:-p, ja upieklam dizś torta na sobotę, Zosi obaid na 3 dni, zaliczyłyśy rowerki i długi spacer także nie robię już NIC dzisiaj:tak:

konsekwentnie daję Zosi soczek i nie chce:confused:, nasza herbatę by piła ale to chyba niezdrowe?

no nic:confused:bo nie wiem czy mleko mozna uznać za napój...

madzim
, można i wtedy mój Szymek wypija + /-800 ml więcej. Lekarze mówią, że nawet i zupka to picie.
U nas nocka była kiepska, zęby rosły do 4 nad ranem :szok::wściekła/y: i męczyły mi dziecko i mnie i troszkę męża, który bidny zaspał do roboty :-(
Poszliśmy na spacer w to diabelne wietrzysko, potem Szymek ni e mógł zasnąć do 13:baffled: no i obudził się po 15 marudząc :no: Oj nieciekawie się wieczór zapowiada.

u mnie mozna napisać, że wywiało:no:, od rana taka paskudna pogoda, że nic sie nie chce:wściekła/y:, wieje, że az w oknach piszczy:szok:, a biedny Piotrek zasnać nie mógł:-(,

ale obiadek zrobiłam dla małego i dla nas:tak:, no i obowiązkowe brzuszki:tak:,

mimo systematyczności nic mi z wagi nie ubyło:no:, ale znajomi mówią, ze mam bardziej płaski brzuch, chociaz coś;-)

reklama
Do góry