reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama

i powiedz wygodnie ci...jak Karolek np zrobi kupe to nie wywija cie sie przy przewijaniu i nie ubrudzi sofy? itp., itd?

ja do tej pory uzywam przewijaka i nie wyobrazam sobie zycia bez tego ustrojstwa, ale niestety lada dzien bede musiala sie go pozbyc i tak sie zastanawiam jak to bedzie bez niego, gdzie ja przewijac, ubierac, itp:confused:

ja tez przebieram na kanapie, a jakby co by gdyby:-D, to podkładam rożek, przynajmniej moge go jeszcze wykorzystac, zawsze łatwiej go wyprac niz kanapę:tak:,
juz od bardzo dawna nie uzywam przewijaka:happy2:, od kiedy zaczęły zwisac Piotrkowi nogi z niego:-D,

Karol ostatnio rzadko robi kupę w pieluchę, a jak już zrobi to go stawiam przy sofie i tak wycieram najpierw, a potem kładę i poprawiam. A czasem go myję w wannie :-D. Jak zrobi do nocnika, to nie jest taki ubabrany, więc nie ma jak pobrudzić sofę :-). Ale w sumie jak jeszcze nie robił do nocnika to też sobie jakoś radziłam :-).

dla mnie przewijak to normalnie wynalazek swiata :-D
naprawde jak dla mnie jest rewelacyjny i zal mi ze musze sie z nim pozegnac :baffled:
przy nim mam wszystkie potrzebne do pielegnacji kosmetyki itp., a teraz bede musiala po wszystko latac i przynosic sobie na kanape...nie podoba mi sie to :-D
dla drugiego dziecka to chyba kupie specjalna komode na przewijak :-p

nic, mykamy na spacerek pa :-)

przypomnijcie jak się suwaczek zmienia:zawstydzona/y:

agutek - my używamy przewijaka i jeszcze długo zamierzam, choć do spania ściągam bo zwala go na siebie:confused:

reklama
Dzień dobry wszystkim!!!!
Agutek ja już od dawna go nie używam, tylko sofka... Ale to jest kwestia przyzwyczajenia....
Madzikm a skąd ty masz takiego powera?? Przeslij mi go trochę...

Ja mam dzisiaj wolne i tak się zastanawiam co mam z sobą zrobić, poza spacerkiem z wika oczywiście i ugotowanie obiadku........Najpierw wypije poranna kawę i się dobudzę....
A u mnie już słonko wychodzi...Super pogoda pewnie będzie...
Miłego dnia i dużo słoneczka wam życzę

Do góry