reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :-).

Ja też w pracy :-(. Ale za to jutro i pojutrze laba :tak:.

Karol dostał wczoraj pierwszy prezent - jeździk. Jeszcze ma dostać rowerek. Nie mam pojęcia gdzie będziemy to wszystko trzymać :-D.

Roksi, moje dziecko dzisiaj wstało o 5:45 - to tak w ramach pocieszenia ;-).

JMM, przechlapane masz z tym usypianiem. Coś mi się zdaje, że odwyk cycowy nie będzie łatwy :no:.

reklama
WITAM,

a my wstawalismy dzisiaj 6 razy w nocy:no:, na pocieszenie mam sliczna pogode:tak:,

a po weekendzie mój mały jest kompletnie rozbity, nie ma chetnych do noszenia dupki:szok::baffled:

udanego dnia kobitki:tak:

hejka!

pospałyśmy do 8.30:zawstydzona/y: dzięi temu mam powera i już umyłam okno, 3 pranie kończę, obiad jest:happy2:

roksi - lala gościom smakowała?
u nas też ślicznie na polku!

cześć dziewczyny!
Jestem .... niewyspana :-(
Wczorajsza imprezka mnie wykończyła (foty na zamkniętym) a Sz. wstawał w nocy o 1, 3 i 5 :szok::wściekła/y: ale mamy górną lewą 4 więc może dlatego...
Ale na pocieszenie słonko za oknem świeci. Mam nadzieję że mały zaraz zaśnie (jaś mu to ni e idzie) i potem na spacerek wyjdziemy.
Idę pranie wieszać...

no gdzie jesteście???? tylko nie ściemniajcie, że w pracy:-p;-)

kochane....umyłam 4 okna, wyprasowałam i powiesiłam firany, zaraz spacer a potem do pracy, zazdrościcie mi powera?:-p:-D

to tymczasem

no gdzie jesteście???? tylko nie ściemniajcie, że w pracy:-p;-)

kochane....umyłam 4 okna, wyprasowałam i powiesiłam firany, zaraz spacer a potem do pracy, zazdrościcie mi powera?:-p:-D

to tymczasem

to jak masz takiego powera to zmien Zosi suwaczek jeszcze :-p i wpadnij posprzatac do mnie :cool2:

Madzikm, nie jestesmy w pracy, tylko w domku:-D (oczywiscie co niektóre), nie mam takiego powera i dobrze mi z tym:-p,
okna mam umyte juz zeszłego tygodnia (Roksi mnie natchnęła myciem swoich:-D:-D),
zaraz idziemy na spacerek, korzystając z pogody , nie wierze, że z takiego słoneczka moze sie zrobić brzydko, albo nie chcę wierzyć;-)

reklama
Do góry