reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

WITAM;-)

w nocy Piotrek zaczął kaszleć, a rano obudził się z zapchanym noskiem:no:, wczoraj byliśmy u lekarza tylko z oczkami:szok:, dzisiaj chyba znowu pójdę, żeby zobaczyć, czy nic się na oskrzelach nie dzieje, bo choroba bardzo szybko się rozwija:crazy:, tylko czy w przychodni nie będą na mnie dziwnie patrzeć:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

a w sobote roczek:szok::szok::szok::szok::szok:
Ewelina idź do lekarza bo z zapaleniem oskrzeli nie ma żartów:-( moja sie strasznie wycierpiała:szok::-(

reklama
Ewelino u nas jesienia z kataru i kaszlu w dwa dni zrobilo się zapalenie oskrzeli i lekkie zapalenie płuc i 8 dni w szpitalu, także nie przejmuj się paniami w przychodni tylko niech lekarz ogląda małego.

Ja wychodzę z założenia, że lepiej pójść trzy razy za dużo niż raz za późno.

Był lekarz, osłuchał go bardzo dokładnie, na pewno nie ma zapalenia oskrzeli, ma czerwone gardełko i to jest wirusowe, mam syropki, witaminki i kropelki do nosa, na razie bez antybiotyku, bo nie ma potrzeby,
mam nadzieje, że do soboty mu przejdzie:tak:

Był lekarz, osłuchał go bardzo dokładnie, na pewno nie ma zapalenia oskrzeli, ma czerwone gardełko i to jest wirusowe, mam syropki, witaminki i kropelki do nosa, na razie bez antybiotyku, bo nie ma potrzeby,
mam nadzieje, że do soboty mu przejdzie:tak:

Dobrze, że to nic poważnego :happy:

A moje dziecko wypiło zaledwie 80ml mleka i koniec jedzenia. Poszła spać :baffled:
Matce nie chciało się na wieczór machać łyżeczką z sinlaciem to ma za swoje :-D

Wiecie..nasze dzisiejsze wymienianie się opiniami o wyprawce spowodowało, że znowu siedzę sobie na allegro i przeglądam różne pierdołki i już bym najchętniej kupowała :rofl::cool2:

reklama
Do góry