reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam :tak:
U nas też biało i w dodatku sypie śnieg ale już za kilka dni ma się pogoda poprawić. Nie mogę się doczekać.
Ja też cały czas szukam jakiegoś lekkiego wózeczka bo na to moje 4 piętro to nie mogę dźwigać ciężarów.

:-) Moze zrobimy taki ranking na polecam/odradzam?

Bardzo dobry pomysł. Na pewno każdy ma jakieś przemyślenia na ten temat :tak:

reklama
blueberry my jak kupowalismy to rozpatrywalismy wlasnie kolo zolto-czarny i turkusowo-zielony - tutaj go nie widze? ostatecznie zdecydowalismy sie na turkusowo-zielony :-) przy zoltym balam sie tylko jednej rzeczy - tych muszek co leca do zoltego koloru...

WITAM;-)

w nocy Piotrek zaczął kaszleć, a rano obudził się z zapchanym noskiem:no:, wczoraj byliśmy u lekarza tylko z oczkami:szok:, dzisiaj chyba znowu pójdę, żeby zobaczyć, czy nic się na oskrzelach nie dzieje, bo choroba bardzo szybko się rozwija:crazy:, tylko czy w przychodni nie będą na mnie dziwnie patrzeć:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

a w sobote roczek:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Blueberry, ostatnio jesteśmy niestety częstymi goścmi w przychodni,a panie w rejestracji maja niezbyt zadowolone miny, a jak ktoś przychodzi codziennie:-D, ale wezwałam lekarza do domu i kłopot z głowy:tak:

a mały coraz gorzej kaszle,szczególnie teraz,gdy spi:no::-:)no::-(

Do góry