reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
miloku ale Bebilonu chyba w UK nie ma :no: jeśli przypasuje synkowi to co mu podasz po powrocie na wyspy?

Co do rodzinki...zawsze się znajdzie taka rodzinna czarna owca, niestety.
Trzeba albo ją tolerować i nie zważać na nic, albo olać.
To drugie wyjście przynajmniej pozostawia zdrowie psychiczne w dobrym stanie ;-)

Mam pytanie do dziewczyn, które mieszkają w UK.
Czy w Primarku są jakieś fajne "dziecięce" ubranka, zabawki czy coś w tym stylu?
Mój brat jest właśnie w UK, w jakiejś niewielkiej mieścinie, ale mówił, że jest tam właśnie m.in ten sklep i on tam robi zakupy...no i zastanawiałam się czy nie złożyć mu jakiegoś zamówienia ;-)
Albo np. gdzie można kupić body Early Days?
Sklepu Nexta i Mothercare tam chyba niestety nie ma..buuu :-(

Mam też coś wybrać jako prezent na chrzciny dla małej i robię takie małe rozeznanie co w UK można fajnego dostać i gdzie ;-)Oczywiście biorąc pod uwagę jego miejscowość.

Jakbyście mogły coś poradzić.

Mam pytanie do dziewczyn, które mieszkają w UK.
Czy w Primarku są jakieś fajne "dziecięce" ubranka, zabawki czy coś w tym stylu?
Mój brat jest właśnie w UK, w jakiejś niewielkiej mieścinie, ale mówił, że jest tam właśnie m.in ten sklep i on tam robi zakupy...no i zastanawiałam się czy nie złożyć mu jakiegoś zamówienia ;-)
Albo np. gdzie można kupić body Early Days?
Sklepu Nexta i Mothercare tam chyba niestety nie ma..buuu :-(

Mam też coś wybrać jako prezent na chrzciny dla małej i robię takie małe rozeznanie co w UK można fajnego dostać i gdzie ;-)Oczywiście biorąc pod uwagę jego miejscowość.

Jakbyście mogły coś poradzić.

w primarku mozna dostac nieraz fajne rzeczki dla dzieci:tak:lecz najlepsze (przynajmiej moim zdaniem) sa w next i M&co tam najczesciej kupuje mojej niunce:tak:;-)w mothercare sa z kolei fajne gadzety typu parasolki,siedzonka itp. itd.

oj biedna vanesk aprzeziebila sie drowka dla niej:tak:

aga Tristanek na szcescie nie ma mocnego tego azs tylko czasami sie nasila i wyglada jakby mial twiarz w potowkach ,i strasznie sie drapie musze mu obcinac paznokcie bardzo krutko ale to i tak nie pomaga bo jak ma krotkie to sie szczypie:no:
biedny Tristanek:-(
oby z tego wyrósł:baffled:
tak wracając do rodzinki ja sie wczoraj też z moją mother pożarłam (wiadomo - poszło o zięcia:angry:). Dzisiaj rano sie do siebie nie odzywałyśmy, jak sie odezwałam to kłótnia wróciła :wściekła/y: potem nam przeszło (oczywiście ja musiałam zacząć sie godzić bo moja mamusia to święta krowa i oczywiście nie popełnia błędów i wszystko robi najlepiej:sick::baffled:)
moja malutka sie dzisiaj źle czuła. bardzo popołudniu krzyczała, wyszłam z nią na spacer, potem jej minęło i wróciło:baffled:
dopiero teraz usnęła biedulka:-(

a gdzie on mieszka??? moze gdzies niedaleko jest jakies wieksze miasteczko gdzie sa te sklepy:tak:to by sobie pojechal na zakupki;-):-D

W Ledbury.
On tam jest tylko tymczasowo i nie wiem czy będzie miał czas na wycieczki do innych miast, niestety. Sprawdzałam na mapie i chyba trochę daleko ma do czegoś większego :eek:

reklama
Do góry