reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dziewczyny, które zamawiały zdjęcia w fotojokerze, błagam, pomóżcie :zawstydzona/y: Jak się poruszać po ich stronie?? :szok: Ja się pogubiłam i już nie wiem, jak zamówić zdjęcia przez internet :no:

malaga na stronie głównej masz :zamów zdjęcia: na takim szarym pasku obok opcji :szukaj: potem na nowej stronie znowu masz kilka opcji (u góry) i ponownie wybierasz :zamów zdjęcia: i potem ściągasz program do wysyłania im zdjęć...i wszystko :happy:

Uuuu ja niestety Ci Malaga nie pomogę :(.

A co do ciuchów z Primarka to ciekawa jestem ile tam np. taki 7pak kosztuje skoro u nas w internetowych sklepach można go kupic za 45zł. Podejrzewam, że jeszcze taniej no chyba, że na wyprzedażach kupują i na allegro wystawiają :).

Wydaje mi się też, że niektóre takie bodziaki produkowane są w jednej fabryce gdzies w Chinach np. a potem tylko na metkach są inne marki bo czasme jak ogladam metki to wygladają niemal identycznie a tylko marka się zmienia. Ja sobie chwaliłam 3pak pajaców z Tesco, z którego juz niestety Mały wyrósł i muszę kupić większe bo śpi w tych pajacach. Kosztowały ok. 25zł a wydawały się porządne i z fajniej miękkiej bawełny.

A co do ciuchów z Primarka to ciekawa jestem ile tam np. taki 7pak kosztuje skoro u nas w internetowych sklepach można go kupic za 45zł. Podejrzewam, że jeszcze taniej no chyba, że na wyprzedażach kupują i na allegro wystawiają :).

Też jestem ciekawa ile tam kosztują, bo ostatnio właśnie na allegro kupowałam za 45zł :tak:
Ale są naprawdę fajne, dobre jakościowo. Te polskie co kupiłam były kiepskie. Bawełna ok, ale wszystkie są zapinane przy szyi i ten otwór się tak nie naciągał, co mnie paskudnie wkurzało. Większości z nich nie zakładałam, bo były po prostu niewygodne.

Dobra, idę spać.
Dobranoć :-)

malaga gdzie byłaś gdy cię nie było? :-)
Cały czas jestem, czytam, tylko pisać nie mam czasu ;-):-)

malaga na stronie głównej masz :zamów zdjęcia: na takim szarym pasku obok opcji :szukaj: potem na nowej stronie znowu masz kilka opcji (u góry) i ponownie wybierasz :zamów zdjęcia: i potem ściągasz program do wysyłania im zdjęć...i wszystko :happy:
Strasznie Ci dziękuję :-) Pewnie gdybym dłużej posiedziała, to doszłabym do czegoś, ale takie strony mnie przerażają :-D Za dużo tego wszystkiego na jednej stronie :-p:-D
Spróbuję jutro :tak:

joł :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
teraz tylko będę musiała chłopowi wytłumaczyć przez telefon co to body, a co pajac a do tego jeszcze rozmiarówkę :-p:rofl2:
body nazywa sie bodysuit a pajac sleepsuit, niech sobie poszuka na opakowaniu:-)my mamy w tej chwili pajace Early Days w rozmiarze 3-6, ale zaraz beda za male, nie wiem, jakiemu rozmiarowi to odpowiasa, 62?

A co do ciuchów z Primarka to ciekawa jestem ile tam np. taki 7pak kosztuje skoro u nas w internetowych sklepach można go kupic za 45zł. Podejrzewam, że jeszcze taniej no chyba, że na wyprzedażach kupują i na allegro wystawiają :)
o ile sie nie myle to 7pak body kosztuje 5£, a 3pak pajaca tez 5£:-)

reklama
tigger to dobrze ze toja oliwka nie ma bo to podobno dziedziczne . Tristan odziedziczyl po prababci.lekarz mi ostatnio powiedzial ze on ma objawy dzieciecego azs czyli takiego z ktorego jest szansa ze wyrosnie jak bedzi mial roczek a moze wczesniej. oby tak bylo:tak:

Azs pojawia sie najczesciej miedzy 2 a 4 miesiacem, ale rownie dobrze moze i pozniej:tak:mam nadzieje, ze ja to ominie
a ty dbaj bardzo o skore Tristana i oby bylo wszystko w porzadku, tak jak lekarz mowi:-)
rodzinka sie nie przejmuj, skoro Tristan ma jednych dziadkow, ktorzy go uwielbiaja, to mu wystarczy:-)
a jak tam urlopik? zawitalas do Trojmiasta?

Do góry