reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A wczoraj pierwszy raz dostałam od córci (zapewne nie ostatni). Obudziła się o 5ej:szok:, a ja wiedząc że jak otworzę oczy to jestem już zgubiona i koniec spania, no to sobie leżę i słucham co robi. Wiktoria gadała sobie i wierciła się (śpi ze mną), no i w końcu przekręciła się w poprzek łóżka i dostałam piętą w oko:tak: Od razu "obudziłam się", mimo że widziałam gwiazdy:-D:-D
Mój synuś też mnie kopie i ciągnie za włosy. Nieraz jak się nad nim nachylę, to dostaję kopa w szyję. Nic przyjemnego ;-).

reklama
Moje dziecko chyba dzisiaj gorzej znosi upały. Jakaś marudna jest, płaczliwa, ciągle by się przytulała. Teraz w końcu zasnęła.
A wasze jak?

malaga a gdzie ty te zdjecia odbierasz jest gdzies lista miast w ktorych te sklepy sie znajduja. nigdy o takim nie slyszalam wiec chcyba u mnie taiego nie ma
Jest na stronie fotojokera lista miast w których są punkty fotojokera :-)

Agutek - nie martw sie będzie dobrze.
Dokładnie :tak::-)

Mój synuś też mnie kopie i ciągnie za włosy.
Mój też za włosy ciągnie :szok: Koszmar, boli jak diabli, do tego wyrywa mi sporo wlosów :szok: Będę łysa niedługo :szok::rofl2:

Moje dziecko chyba dzisiaj gorzej znosi upały. Jakaś marudna jest, płaczliwa, ciągle by się przytulała. Teraz w końcu zasnęła.
A wasze jak?
Piotruś jak wczoraj - bardzo śpiący i nawet nie bardzo marudzący ;-):-) Oby tak dalej, bo padnę :eek: A - i dużo pije :tak: Wczoraj wypił chyba 4 herbatki rumiankowe (400 ml) :szok:

5 minut temu był listonosz i przyniósł paczkę z HIPPa :tak:.
To może ja też dziś dostanę?? :-)

moja maleńka w ogóle mało śpi w dizeń - dzisiaj po połączeniu wszystkich drzemek może godzina by sie uzbierała:-( ale za to w nocy śpi ładnie. od 22 do 6
. strasznie męczą ją te upały. marudna jest i poci sie strasznie (jak wszyscy dookoła)

Witajcie
Mój Piotrek przez te upały w ogóle nie chce spać:zawstydzona/y:, widzę że chce mu się, ale się wierci , płacze, fika, okropnie mi go szkoda:-(, więc na rączki i tak, jakoś zaśnie, ale już nie potrafi sam zasnąć w łóżeczku:zawstydzona/y:, a jeszcze niedawno można go było odłożyć do łóżeczka , tulił się do zajączka i zasypiał:szok:

A ja myślałam właśńie nad pralką Amica, już sama nie wiem.:-D:-D

Ja mam Amicę od 4 lat (dostaliśmy w prezencie ślubnym, więc nie miałam raczej wpływu na rodzaj) i jeszcze się ani razu nie zepsuła:-) (odpukać w niemalowane:-D)

ja najczęściej dostaje kopy po brzuchu:sick: szczególnie gdy mała jest na przewijaku

Ja mam brzuch też obolały od kopniaków:eek:, tym bardziej że jestem po cesarce i nadal mnie coś pobolewa w środku, chyba się znowu przejdę na kontrolę.

blueberry a dostałaś w końcu tę nagrodę?

Aha, co do pralki to ja mam Ardo :-p Taką "płytką", bodajże 45 cm głębokości.
Nie miałam innej więc nie umiem porównać i ocenić :rofl2:

reklama
Do góry