reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień doberek :happy:

My już po 3-godzinnym rodzinnym spacerku. Teraz nikomu nie chce się gotować obiadu i chyba zostaniemy ostatecznie bez niego :-D A co tam ;-) Teraz się relaksujemy i czekamy aż córa zaśnie - coś jej to na razie nie idzie i szaleje w łóżeczku :-p

Co do moczu...pewnie faktycznie najlepszy środek nie chemiczny, ale też bym nie chciała brać go do ust ;-)

reklama
tylko ,ze np tu w uk nie przepisuja tak odrazu zadnych lekow:no: jak bylam z mla w szpitalu gdy miala 2msc z ogromna biegunka to kazali czekac az 10dni ,a jak nie przejdzie to wtedy dopiero wrocic:baffled:wiec gdyby mnie sie przytrafilo to napewno bym sprobowala tej metody:tak::happy:
Nie wszystkie leki są na receptę ;-) Aphtin można kupić bez recepty :tak: Do tego na pleśniawki można smarować buzię roztworem gencjany :tak: Już wolałabym to niż ten mocz :-D

Cześć

Dziękuję w imieniu Piotrusia za wszystkie buziaczki i całuski dla równolatki Wiktorii:-)

Weekend u mamy się udał, nawet bardzo:-D,

miłego wieczoru;-),

pa, pa :tak:

reklama
Kurcze aż sie poryczałam jak to czytałam:-:)-( Nie mogę czytać takich tekstów.

A za buziaczki dziękujemy:-):-) Zostały przekazane.

Do góry