reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Jak wiecie moja babcia zmarła 5 czerwca, a dziś dokładnie dwa miesiąće po śmierci babci zmarł mój dziadek (mąż tej babci).

A męża brat odzyskał przytomność, ale niestety nie poznaje nikogo. Jest, a jakby go niebyło. Dostaje leki uspokajające, bo strasznie się rzuca na łózku. Nie poskładali go - jest cały połamany, kości na wierzchu. Szok. Nie wiem na co czekają.

:-:)-:)-:)-(
przykro mi....

A soczki dajesz klarowne, czy przecierowe? Bo podobno klarowne nie zawierają błonnika i nie pomagają na zaparcia. Z drugiej strony dziecko karmione piersią może robić rzadko kupkę, więc może nie ma sensu...
Klarowne. Raz tylko był przecierowy. No to ładnie, nie wiedziałam o tym. Chciałabym córci jakoś pomóc, bo widzę że się męczy i jakby to powiedzieć... ciężko jej to idzie.

Ewcie-przykro mi!ale sa juz razem :-)i jest im tam napewno duuuzo lepiej!

Ciekawe dziewczyny jakimi my bedziemy tesciowymi?????????????

A twoja niania dalej przychodzi na próby?

teraz zmarł jej ojciec to musiała pozałatwiać papierkowe sprawy i od środy przychodzi na 4-5 godzin, tak żeby nakarmiła Wikę i z nią wyszła na spacer

wróciliśmy ze spacerku i jeszcze zachaczyliśmy o znajomych a teraz do łóżeczka

DOBRANOC!!!!

Ewcie-przykro mi!ale sa juz razem :-)i jest im tam napewno duuuzo lepiej!

Ciekawe dziewczyny jakimi my bedziemy tesciowymi?????????????
Usnęłam w dzień z Wiktorią i przyśniło mi się jak siedzą razem w domu. Patrzą się na siebie.

A co do teściowych to na pewno będziemy gorsze, przykre ale prawdziwe.

Jak wiecie moja babcia zmarła 5 czerwca, a dziś dokładnie dwa miesiąće po śmierci babci zmarł mój dziadek (mąż tej babci).

A męża brat odzyskał przytomność, ale niestety nie poznaje nikogo. Jest, a jakby go niebyło. Dostaje leki uspokajające, bo strasznie się rzuca na łózku. Nie poskładali go - jest cały połamany, kości na wierzchu. Szok. Nie wiem na co czekają.

EWA- współczuje, trzymaj się

AGUTEK- no widzisz jak sobie łądnie poradziłaś, może jednak twoja teściowa zakuma że to twoja córeczka i bedzie respektowac to jak ty chcesz ją chowac

Dzień dobry!!!!
A gdzie to sie wszystkie mamy podziały??? U mnie pogoda niezbyt ciekawa na spacer i jeszcze trochę za wczesnie. Ale za to sprzatanie mam z głowy i zaraz przychodzi poani srodowiskowa:wściekła/y::wściekła/y: Mamusie pobudka:-D:-D:-D

reklama
Witam!
Wreszcie odsapnę dzisiaj.:tak: Przez 3 dni miałam gości. Wymęczyli mnie okropnie:-(
U nas pogoda piękna. Trzeba iść na spacerek.:tak::-)♦

Ewa mnie również przykro. Moi dziadkowie ze strony mamy umarli 3 miesiące po sobie.

Do góry