reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mioku a żebyś wiedziała, że cwaniaki...też tak myślę, że ona już czai o co chodzi ;-)

Jeśłi chodzi o zaypianie to u nas nocne się poprawiło..kładę ją do łóżeczka, a ona się bawi i w końcu sama zasypia. Za to w dzień się popsuło - ma problem z zaśnięciem, stale chce mojej obecności i w kółko podchodzę do łóżeczka i pokazuję się jej a ta marudzi, wyciąga do mnie ręce...a jak tylko wezmę ją koło siebie położę to zasypia migusiem...oczywiście zrobiło się to po tych akcjach z babcią :eek:

reklama
dzień dobry w niedzielny poranek

my niedługo idziemy do moich rodziców, dziadek chce porobić małejk zdjęcia bo on taki fotograf z zamiłowania:-) a wiecie że Wika przy teściach też ryczy jak nie ma mnie w pobliżu a z moimi rodzicami zostaje bardzo chętnie, dziwne, ale może jakieś złe emocje od nich idą. mój m łapie już stresa związanego z chrzcinami a ja ide na luzaka, wszystko załatwione to czym mam sie martwić. Ślub przezyłam to chrzciny tym bardziej:-)

agutek-daj znać jak było u teściowej. Biedna babcia chyba tez zdołowana, że wnuczka nie chce z nią zostawać:-(

hej dziewczyny
u nas slonce jeszcze za chmurami ale mam nadzieje ze w koncu sie przedrze:-)
wydaje mi sie ze moja Karola jeszcze nie ma czegos takiego ze u kogos nie chce byc gdyby kazdy dysponowal cyckiem pelnym mleka zostalaby z kazdym a tak to kurcze niestety jestem nie zastąpiona
bujam mala w foteliku i to tez juz nie pomaga kurcze nie docenialam gdy sama zasypiala

to ja się cieszę, bo ja nie mam problemów z zasypianiem Wiktorii tym nocnym oczywiście, bo w ciągu dnia jest niania. Wieczorkiem mała zasypia sama w łóżeczku i śpi do 7 rano, choć ostatnio miałam pobudkę o 4 i 5 bo smok wypadł, ale dałam smoka i było spanko dalej:-):-)

kasiu i jak zadowolona jesteś z niani? Wika nie robi żadnych problemów? spokojnie przeszła do faktu, że mamy nie ma i teraz jakaś pani się nią opiekuje?

Agutek zazdroszcze Tobie moja dalej nie spi wlasnie maz przyniosl ja z sypialni i dalej szaleje
Kurcze dziewczyny wlasnie wczoraj sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest po raz drugi w ciazy tez bym chciala ale kurcze chyba jeszcze troszku za wczesnie byloby ciezko ale jak trzeba sobie dac rade to trzeba:-)
Jej corcia ma dwa latka

Agutek zazdroszcze Tobie moja dalej nie spi wlasnie maz przyniosl ja z sypialni i dalej szaleje
Kurcze dziewczyny wlasnie wczoraj sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest po raz drugi w ciazy tez bym chciala ale kurcze chyba jeszcze troszku za wczesnie byloby ciezko ale jak trzeba sobie dac rade to trzeba:-)
Jej corcia ma dwa latka
Moja kuzynka ;) jest teraz w ciąży, będzie rodziła po nowym roku i między jej dziećmi będzie 2 lata różnicy. No, ale to jest jej druga wpadka, tak więc świadomie się na to nie zdecydowała. A ja już bym chciała...

reklama
Dzień Dobry:-)

Ja też już bym chciała.....ale jeszcze poczekam :-p
też bym już chciała:zawstydzona/y: ale poczekam aż Natalcia skończy 2 lata:tak:
mam nadzieję, że tak się uda, bo chyba nie chciałabym mieć różnice między dziećmi np. 8 lat:no: bo sama mam siostrę, która ma dopiero 16lat i naprawde jeszcze dobrze nie potrafimy się dogadać:no: pewnie jak będzie miała ok 20 lat, to bedziemy bardziej zżyte:tak:

Do góry