reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No to dla Zosi też buziole :-):-):-):-)

A moje dziecko śpi już drugą godzinę...gdybym wiedziała, że tyle jej to zajmie to też bym się położyła :rolleyes2:

reklama
Witajcie :-)

Witaj soppana :-)

Agutek - ja zaspałam wczoraj :cool2: Miałam 15 minut na wybranie sie i wyprowadzenie psów :cool2: Na szczęście zdążyłam na czas :-)

Wszystkiego najlepszego dla Natalki i Zosi :-)

U nas pogoda do bani - ciągle leje, albo mży.. Nie da się wyjść z dzieckiem na spacer :baffled:

madzikm - też jestem zdania, że trzeba dzieci przyzwyczajać do innych niż letnie temperatur, ale z wózkiem i parasolką w ręce nie zamierzam chodzić :-D Żeby chociaż nie padało, to by się bobasa ciepło ubrało i można łazić :-) A tak to kicha :baffled: Pozostaje siedzenie w domu...

Dziewczyny - dogrzewacie w mieszkaniu przed kąpielą maluszków?? :confused: Bo u nas chłodno i zastanawiam się, czy nie włączyć farelki...

I jeszcze jedno pytanie - puszczacie swoim szkrabom muzykę?? Jeśli tak to jaką?? :-)

malaga ja podgrzewam pokoj przed kąpielą farelką :tak:
A muzę jakoś specjalnie nie puszczam...tylko kiedy sama mam ochotę coś posłuchać ;-)

Dziewczyny - dogrzewacie w mieszkaniu przed kąpielą maluszków?? :confused: Bo u nas chłodno i zastanawiam się, czy nie włączyć farelki...

I jeszcze jedno pytanie - puszczacie swoim szkrabom muzykę?? Jeśli tak to jaką?? :-)

my od kilku dni tak na 5 minut włączamy grzejniczek:tak: teraz taki głupi okers bo zimno a jeszcze w blokach nie grzeją:wściekła/y:

jeśli chodzi o muzykę to ja puszczam Natalce Muzyke Bobasa Raimonda Lap i kołysanki które śpiewa Grzegorz Turnał i Magda Umer:-) Muzyke Bobasa słuchalam też w III trymestrze ciaży:-)

Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich sześciomiesięczniaczków - Natalki, Zosi i Mateuszka (trochę spóźnione ;-)).

U nas pogoda paskudna, a ja się chyba przeziębiłam, bo czuję się strasznie słabo. Byłam dzisiaj na spotkaniu z szefem i było sympatycznie :tak:. W drodze powrotnej wstąpiłam do Rossmanna i nakupiłam różnych rzeczy - pieluch, chusteczek i obiadków. Właściwie to trudno powiedzieć, że wstąpiłam, bo musiałam specjalnie jechać przez miasto i stać w korkach. Fajny jest Rossmann, ale w strasznie kiepskich miejscach ma sklepy - wszystkie są w centrum i nie ma jak tam dojechać, ani zaparkować.

Agutku, ja oglądałam "Po prostu tańcz". Nawet fajnie się zapowiada :tak:.

A jeżeli chodzi o dogrzewanie, to my tego nie robimy. Mały się hartuje :-).

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA 6 MIESIĘCZNYCH DIECIACZKÓW:-D:-D

a ja szykuje sie do obiadku rodzinnego dla rodziców w niedzile, ostatnio jak bylismy u teściów to teściowa oczywiście chaiła brac Wikę na raczki a mnie szlak trafiał bo po chrzcinach to ona sie tak przyzwyczaiła do noszenia że szok....
dzisiaj wybraliśmy zdjęcia u fotografa z chrzcin i doznałam wilekiego szoku przy rachunku- 450zł:szok::szok:ale nie byłam w stanie wybrac ze zdjęć jakiś ładniejszych bo mnie sie wszystkie podobały :-):-)

Ja miałam dziś dogrzać, ale mały tak marudził, że szybko go wykąpałam zapominając o farelce :-DMoże poczekam z tą farelką na chłodniejsze dni :rolleyes:

dzisiaj wybraliśmy zdjęcia u fotografa z chrzcin i doznałam wilekiego szoku przy rachunku- 450zł:szok::szok:ale nie byłam w stanie wybrac ze zdjęć jakiś ładniejszych bo mnie sie wszystkie podobały :-):-)
:szok: Ale zaszalałaś :-D Ale wierzę, że nie mogłaś wybrać, sama mam ciągle podobny problem :-D

my od kilku dni tak na 5 minut włączamy grzejniczek:tak: teraz taki głupi okers bo zimno a jeszcze w blokach nie grzeją:wściekła/y:

jeśli chodzi o muzykę to ja puszczam Natalce Muzyke Bobasa Raimonda Lap i kołysanki które śpiewa Grzegorz Turnał i Magda Umer:-) Muzyke Bobasa słuchalam też w III trymestrze ciaży:-)

Mam tę samą muzykę ale jakoś mnie nie zafascynowała i puściłam ją zaledwie kilka razy :-p

Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich sześciomiesięczniaczków - Natalki, Zosi i Mateuszka (trochę spóźnione ;-)).

U nas pogoda paskudna, a ja się chyba przeziębiłam, bo czuję się strasznie słabo. Byłam dzisiaj na spotkaniu z szefem i było sympatycznie :tak:. W drodze powrotnej wstąpiłam do Rossmanna i nakupiłam różnych rzeczy - pieluch, chusteczek i obiadków. Właściwie to trudno powiedzieć, że wstąpiłam, bo musiałam specjalnie jechać przez miasto i stać w korkach. Fajny jest Rossmann, ale w strasznie kiepskich miejscach ma sklepy - wszystkie są w centrum i nie ma jak tam dojechać, ani zaparkować.

Agutku, ja oglądałam "Po prostu tańcz". Nawet fajnie się zapowiada :tak:.

U nas Rossmann też w samym centrum i dostać się tam to problem... a mają chyba najtańsze słoiczki...przynajmniej u mnie.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA 6 MIESIĘCZNYCH DIECIACZKÓW:-D:-D

a ja szykuje sie do obiadku rodzinnego dla rodziców w niedzile, ostatnio jak bylismy u teściów to teściowa oczywiście chaiła brac Wikę na raczki a mnie szlak trafiał bo po chrzcinach to ona sie tak przyzwyczaiła do noszenia że szok....

Ale rachunek :-)
Ja już bardzo dawno nie wywoływałam zdjęć u fotografa. Na chrzciny też nie idziemy do fotografa do zdjęć, sami będziemy robić :-)

reklama
Dzień Dobry:-) UWAGA ŚWIECI U NAS SŁOŃCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
wybieramy się dzisiaj do babci, mała jeszcze śpi:tak:
dziękujemy za życzenia i buziaki:tak::-)
nie mogę uwieżyc że to już pół roczku mineło:szok: a dopiero co siedziałam przed kompem i z Agutkiem prawe płakałyśmy bo wszystkie marcówki rozdwajały się a my nie:no: nawet dla przypomnienia przeczytałam sobie ostatniego posta przed pojechaniem do szpitala:-D
cyt. godz. 01:09
no tak siedze sobie przed kompem bo męczą mnie skurcze i jak tak mnie jeszcze pomęczy to zmykam do szpitala:-) przy skurczu twardnieje mi brzuch i masakrycznie boli kręgosłup:sick:
ten czop o którym pisałam wcześniej w sumie wyłaził mi dzisiaj na 4 razy a czwary raz wyszedł mi tak długi że sama go wyciągałam:zawstydzona/y: na oko miał z 7cm
gdybym się rozkręciła bardziej to by się dobrze składało bo mój lekarz do 8 rano ma dyżur:tak:
i pojechałam:-D

Do góry