Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy można to skądś ściągnąć?? :-)jeśli chodzi o muzykę to ja puszczam Natalce Muzyke Bobasa Raimonda Lap i kołysanki które śpiewa Grzegorz Turnał i Magda Umer:-) Muzyke Bobasa słuchalam też w III trymestrze ciaży:-)
Witajcie :-)
Czy można to skądś ściągnąć?? :-)
Ja czasem puszczam piosenki dla dzieci - mam ich mnóstwo - taka praca ;-):-) Ale nie zauważyłam, żeby się mały jakoś fascynował ;-)
roksi - ale wspomnienia:-)
Kochane mamy, idzie jesień i mam problem, bo nasza Martynka rozkopuje się w nocy z kocyka. Próbowałam wkładać ją do śpiworka, ale kręci sie wtedy całą noc, bo nie może przewrócić sie na boczek itp. Dziś wstawałam kilka razy w nocy i znów miała zimne rączki. W czym kładziecie do snu swoje pociechy?
moja spi w śpiworku ale nie jest zby gruby więc dodatkowo przykrywam ją, słyszałam że jest taka pościel na suwaczki, gdzie można złączyć prześcieradło z kołderkąKochane mamy, idzie jesień i mam problem, bo nasza Martynka rozkopuje się w nocy z kocyka. Próbowałam wkładać ją do śpiworka, ale kręci sie wtedy całą noc, bo nie może przewrócić sie na boczek itp. Dziś wstawałam kilka razy w nocy i znów miała zimne rączki. W czym kładziecie do snu swoje pociechy?