reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejo laseczki :-)

czy ktos mnie jeszcze tu pamieta??:happy: u nas ogolnie spoko tylko Malenka tez troszke przeziebiona :-( i po chrzcie juz jestesmy ;-)

Agutku biedna Tolcia :-( 1000 buziaczkow dla niej i obyscie jak najszybciej wracaly do domciu.

reklama
BUZIACZKI DLA NATALKI Z OKAZJI 7 M-C OD WIKTORII:-D:-D

a my dopiero wróciliśmy, towar nam już częściowo przywieźli więc od środy zaczynamy :-D ale teraz może bede miała więcej czasu do udzielania sie na BB bo czekamy na podłączenie netu tam w skleipie:-D
a na razie mówimy wszystkim DOBRANOC i idziemy się kąpać

kurrde dziewczyny ile ja sie nameczylam, cos nam sie komp walił i nie moglam nic tu pisac bo jak tylko otwieralam strone zaraz się SAMA zamykała, mój mąż powiedzial ze poprostu nasz kom ma dosyć BB :):) i zastrajkował :) alewkoncu jakos sie otworzyło i póki co piszę.. ale szybciutko zeby wrazie czego zdazyc napisac jak najwiecej :):)

caluski dla 7 miesieczniakow i gratulacje dla laurki
my znowu chorzy
przewlekle zapalenie oskrzeli
inchalacje antybiotyki i syropki
ach dosyc mam tych lekarzy
chodzilam bo kaszlal i kaszlal a oni ze wszystko w porzadku ze udaje
a co najlepsze bylam w piatek u lekarza znowu a babka do mnei ze czysto i nic mu ni ejest a w sobote jecvhalismy na pogotowie bo mi si edziecko dusilo:szok::szok::szok:
szok
agutku my nie przechodzilismy przez tyle badan ale wiem przez co przechodzicie
dostalismy do domu inchalator i dzialamy ale uwierzcie nie jest latwo taka maske dziecku zalozyc i utzrymac pare minut
placz krzyk i wogule
zycze zdrowia wszystkim naszym dzieciaczkom :tak:

Również od nas buziaczki dla 7-o miesięczniaków:-)

Ja po wizycie u rodzinki znowu walczyłam o uśpienie Madzi we własnym łóżeczku. 2 dni poza domem rozregulowało jej spanie. :no: A może to emocje?

dziękujemy :):) i również przesyłamy buziaki dla wszystkich 7 miesięczniaków :)
już 8-my miesiąc zaczelismy i lada moment stuknie pierwszyroczek. niesamowite, a dopiero z brzuchalkiem chodzilam, mam nawet zdjecie jak leze na KTG jak mnie przyjmowali do szpitala... ehh... łezka się kręci co? :happy2: niesamowite...
mam teraz 2 kolezanki w7-mym miesiacu i jak patrze jak głaszczą brzuchy i czują kopniaki to aż mnie zazdrość kręci ze tez chcialabym to jeszcze poczuć. takie mile uczucie...

c
szok
agutku my nie przechodzilismy przez tyle badan ale wiem przez co przechodzicie
dostalismy do domu inchalator i dzialamy ale uwierzcie nie jest latwo taka maske dziecku zalozyc i utzrymac pare minut
placz krzyk i wogule
zycze zdrowia wszystkim naszym dzieciaczkom :tak:

Wiem coś o tym, od 8 dni inhaluję ją 3 razy dziennie :sick:I mam to robić jeszcze najbliższe 6 tygodni :dull: Musiałam dzisiaj kupić inhalator, bo u nas nie ma za bardzo od kogo pożyczyć i 175zł poszło :confused2: No, ale to inwestycja przyszłościowa, każdemu z nas się przyda.
Współczuję Tristankowi choroby, zdrówka dużo dla niego! :happy:

Aha....chyba zapomniałam napisać, że piszę do was z domu :happy2:Yeah!!! Wróciłyśmy!!!:happy2::-D

reklama
Witam:-)
Dziękujemy za wszystkie życzenia i również przesyłamy moc calusków dla siedmiomiesiecznych dzieciaczków:-)
Agutku super że jesteście już w domku:tak:
Miloku życzę szybkiego powrotu do zadrowia:tak: kurujcie się:tak:

Do góry