reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień Dobry:-)
u nas od rana łada pogoda:tak: nocka taka sobie:-( kiedy się skończy ten ząbkowy horror:sorry:
wczoraj moja sąsiadka powiedziała mi że jest jakis żel przyspieszający wyżynanie ząbków:szok: ale nie dopytywałam się nic więcej bo wydawało mi się to troszkę śmieszne:-D
ostatnio Pan w aptece powiedział mi że najwięcej składników znieczulających ma Bobodent:tak:

Dziewczyny mam pytanko sprawdziła wam się ta tabelka Komu Ch�opca, Komu Dziwczynk� ?

Witam :tak:
Mi się zgadza .

Moja Madzia w nocy dalej budzi się kilka razy ale nie płacze tylko marudzi. :-( Wierci się dotąd na łóżeczku aż ją wezmę do siebie. Pociągnie trochę mleczka i usypia.
Też myślę już o kąpieli w wanie bo pokój zawsze jest zachlapany. Oczywiście tatuś się z niunią musi powygłupiać a mamusia później pościera:no::-):baffled:

mi sie tabelka nie sprawdza.
co do ząbków to chyba znowu go bolą bo wczoraj mu dałam chrupka i jak ugryzł to się strasznie zapłakał. teraz męczy go drugi dzień tej paskudnej wysypki po trzydniówce.
jęczy strasznie i płacze i marudzi i wogóle. jak tylko nie śpi to jęczy... już ledwo wytrzymuje, jeszcze mnie pół szczęki boli i chyba mnie coś łamie, ratunku... mam ochote wyjsc i trasnąć drzwiami

Dziewczyny mam pytanko sprawdziła wam się ta tabelka [URL]http://jolmys.webpark.pl/[/URL]

nie, nawet w tym roczniku były prawie same dziewczynki, tylko w jednym miesiącu chłopiec.

Też myślę już o kąpieli w wanie bo pokój zawsze jest zachlapany. Oczywiście tatuś się z niunią musi powygłupiać a mamusia później pościera:no::-):baffled:

Elahar, u mnie jest odwrotnie - tatuś ściera, a ja w tym czasie ubieram malucha. my na kąpiel w dużej wannie nie mamy co liczyc, a to z tego powodu, że jej nie mamy:eek::oo:, mamy tak małą łazienkę, że tylko prysznic sie zmieścił.

A propos kąpieli, to mój Karolek tak lubi się kapać, że jak go rozbieramy do kąpieli to już piszczy z radości. Kąpiemy w wanience postawionej na takim stelażu, który stawia się na wannie, ale mamy na prawdę sporą wanienkę. W dużej wannie pewnie będziemy kąpać jak mały będzie już sam siedział, bo na razie trzeba go podtrzymywać i byłoby niewygodnie się tak schylać.

reklama
Do góry