reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

miloku dzięki ;-)

Ja też kupiłam butki na zimę wczoraj w H&M, a raczej takie papucie. Dopóki mała sama porządnie chodzić nie będzie to takie jej będę zakładała - przypominają butki jakie są dołączone w kombinezonach - mają kolor beżowy i są ze sztruksu :-)

reklama
my bucików nie kupujemy bo mamy przy kombinezonie:-D ostatnio ulubioną zabwką mojej Wiktorii jest moja komórka i laptop:-Duwielbia robić puk puk na laptopie tylko mój m nie może na to patrzeć. dziąsełka ja swędzą ale ząbków dalej nie widać:dry:

no wlasnie Xawek wszedl w etap walenia wszystkim co mu w lapki wpadnie, dzis rano zostalam zlinczowana zabawką a niedawno dorwał mój telefon i zaczął nim tłuc o podłoge :):) ale jak tu sie złościc :)

Witajcie :happy:

Ja też jestem przemęczona, nie mam nawet czasu i siły poczytać forum, czy coś więcej napisać...

Wczoraj w nocy wstałam, żeby Piotrusiowi zrobić jedzenie, bo się obudził, i zaraz musiałam wracać do łóżka, bo mi się ciągle robiło słabo... Zostawiłam synka pod opieką taty i usnęłam w kilka sekund dosłownie...

Do tego dopadła mnie @ :baffled: Jak zwykle na początku daje w kość...

Miłej resztki wieczoru :happy:

Dobranoc :-)

reklama
miloku dzięki ;-)

Ja też kupiłam butki na zimę wczoraj w H&M, a raczej takie papucie. Dopóki mała sama porządnie chodzić nie będzie to takie jej będę zakładała - przypominają butki jakie są dołączone w kombinezonach - mają kolor beżowy i są ze sztruksu :-)

tez je widziałam, ale my kupimy w 'bobasie" takie sznurowane ocieplane na miekkiej podeszwie, bo Ignas trze nóżkami i skopuje buty,wiec trzeba sznurowac.
u nas zabawka nr 1 jest komórka i sznurki od bluzy
powoli pokazuje sie zab u góry wiec teraz wszystko idzie do buzi, ah i Ignas robi sie niebezpieczny, wujkowi tak przyzolił grzechotka pod oko ze ma czerwone:szok::szok:

Do góry