reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Zapomniałam się pochwalić, że dostałam drugą przesyłkę z Nutricii. Tylko że wysłali inPostem, a że nikogo nie było akurat w domu, to mąż musiał gdzieś jeździć żeby odebrać. Jakbyśmy wiedzieli, że to próbki, to pewnie byśmy sobie odpuścili, ale nie było wiadomo od kogo to paczka :-).

Mieliśmy to samo :-D Akurat jak byłyśmy w szpitalu, mąż u nas i też latał do InPosta odbierać :-D

reklama
blueberry a co dostalas w pierwszej, bo ja od nich dostalam ogolnie informacje o produktach zywieniu i 4 saszetki herbatki i naklejke na samochod . Dostalas tez cos takiego??

blueberry a co dostalas w pierwszej, bo ja od nich dostalam ogolnie informacje o produktach zywieniu i 4 saszetki herbatki i naklejke na samochod . Dostalas tez cos takiego??
Tym razem dostałam herbatkę, kaszkę, mleko, zupkę i poradnik. A poprzednio nie pamiętam :-). Ale 4 herbatek, to raczej nie dostałam :no:.

Dzień Dobry:-)
moja córcia spała do 5 dostała butle i dalej spała do 8:tak: nareście przespana noc:-) może już koniec nocnego budzenia przez ząbkowanie:confused:

Cześć,

Jak ja wam zazdroszczę wyspania się,
my mielismy tradycyjnie pobudki co 3 godz:no: oczywiście na jedzenie, nawet nie ma mowy o przytuleniu się, podaniu smoczka i spaniu dalej, jest ryk na cały blok i tylko cyc go uspokoi:szok:.

próbowałam wczoraj podać mleko przez sen:-p, nawet pociagnął ze dwa razy, ale jak do niego dotarło, co on wypił, to sie zaczęło:wściekła/y: dostał wielkich oczu, w ryk, no i oczywiście cycus załagodził sytuację:baffled:,
chyba dam sobie spokój z tym dokarmianiem, widocznie tego jeszcze nie potrzebuje:-(.

Moja pospała 1,5 godzinki a ja w tym czasie zrobiłam pranie i zaczęłam sprzątać zamiast siedzieć cicho. No i obudziłam niuńke a teraz wariuje bo nie dospała :-( A spać dalej też nie chce.

Cześć,

Jak ja wam zazdroszczę wyspania się,
my mielismy tradycyjnie pobudki co 3 godz:no: oczywiście na jedzenie, nawet nie ma mowy o przytuleniu się, podaniu smoczka i spaniu dalej, jest ryk na cały blok i tylko cyc go uspokoi:szok:.

próbowałam wczoraj podać mleko przez sen:-p, nawet pociagnął ze dwa razy, ale jak do niego dotarło, co on wypił, to sie zaczęło:wściekła/y: dostał wielkich oczu, w ryk, no i oczywiście cycus załagodził sytuację:baffled:,
chyba dam sobie spokój z tym dokarmianiem, widocznie tego jeszcze nie potrzebuje:-(.

Ewelino z tym wprowadzaniem butli tak niestety jest. Po prostu musisz uzbroić sie w cierpliwość. Dzieci potrzebują trochę czasu na akceptację smoka i butli.

reklama
Ewelino z tym wprowadzaniem butli tak niestety jest. Po prostu musisz uzbroić sie w cierpliwość. Dzieci potrzebują trochę czasu na akceptację smoka i butli.

Agutku radzisz próbować dalej?
męczymy sie tak 2 tygodnie i zadnych efektów:no:
myslałam, że to wina mleka, ale wypróbowałam już wszystkie rodzaje i muszę się na jakieś zdecydować, a nie bedę kupować wszystkich, (bo próbki się skończyły) bo one są strasznie drogie,

które mleczko polecacie?

Do góry