reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dziękujemy wszystkim za życzenia:tak:,

Kamilas trzymamy kciuki, pokaż wszystkim, którzy cie krytykują, że nie mamją racji, dasz sobie radę:-),

powiedzcie coś o tym szpitalu, bo niestety z braku czasu BB jest ostatnio moim jedynym źródłem informacji, czy to tylko oddział połozniczy, czy inne też, bo mój kuzyn miał tam operację w zeszłym tygodniu.

reklama
Gospodarka nieruchomościami na Uniwersytecie Ekonomicznym czyli starej Akademii Ekonomicznej :-) ale na szczęscie na miejscu w Krakowie.
Serio, AE się przemianowała? Ale jaja :-D.
A ja zaczęłam studia podyplomowe zanim zaszłam w ciążę i nie mogę ich skończyć ;-). Tylko że ja mam te studia w Katowicach.

dziękujemy bardzo za życzonka a ja pędze ogladać fotki na zamkniety:-D

aha, neostradka w pracy mi oczywiście nie działa, niewiadomo czy to wina modemu czy lini tel, szok

A my przed chwilą znowu wylądowaliśmy u pediatry :-( Tym razem antybiotyk. Nie wiadomo co jest grane. Ale tak zaczęła nam córka świszczeć jak się zmęczyła podczas zabawy, że się przeraziłam :-( Jeju niech w końcu będzie wszystko ok.

A my przed chwilą znowu wylądowaliśmy u pediatry :-( Tym razem antybiotyk. Nie wiadomo co jest grane. Ale tak zaczęła nam córka świszczeć jak się zmęczyła podczas zabawy, że się przeraziłam :-( Jeju niech w końcu będzie wszystko ok.

dużo zdrówka życzymy Tolci, żeby wszystkie wirusiki z niej w końcu wyszły

Agutku zdrówka dla Gwizdełki:-)

News:-D idę od poniedziałku do pracy:tak: muszę jakoś z mamą ustalic grafik pracy:baffled: w poniedziłek, wtorek i czwartek pracuje od 14-20 środa i piątek od 9-14 sobota wolna:-D mam nadzieje że jakoś to pogodzimy:tak:
moja szefowa mieszka pare pieter wyżej:-D:-D:-D

reklama
Roksi gratulacje. Czym bedziesz się zajmować, jeśli to nie tajemnica.
Ja złożyłam dzis podanie w sprawie pracy. Tak się sklada, że pracuje tam moja siostra i dowiedziała się, że ta rekrutacja to lipa - mają juz kogos na to stanowisko. Zreszta ja nie umiem przekonywac do siebie ludzi na takich rozmowach kwalifikacyjnych.

Do góry