ewa0381
Fanka BB :)
Może to jakiś inny fizjoterapeuta sie wypowiadał.
To właśnie on. Dla pewności znalazłam w necie jego zdjęcie. W TV mówił kompletnie co innego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to jakiś inny fizjoterapeuta sie wypowiadał.
To dziwne... Ale mnie sie jednak wydają dość logiczne te powody, dla których chodziki nie są zalecane. Tak czy inaczej moje dziecko na razie jak "stoi", to albo na palcach, albo przebiera nogami i mu sie wyginają, więc nie ma mowy o chodziku u nasTo właśnie on. Dla pewności znalazłam w necie jego zdjęcie. W TV mówił kompletnie co innego![]()
Halo :-). A co tu tak cicho???
Moje dziecko w nocy ćwiczy turlanie się i stawanie na czworakach. Nie wyspałam się... Co chwilę się budziłam i jak chciałam go przykryć, to się okazywało, że leży w poprzek albo do góry nogami.