Ja też mam Bebe Confort, ale tą wersję 0-18kg. Ona jednak chyba niczym się nie różni od wersji 9-18kg :-)
Witajcie!
My tez tą 0-18 kg, bo ją się da tyłem, ale my to jakoś źle montujemy i cała góra fotelika sie rusza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam Bebe Confort, ale tą wersję 0-18kg. Ona jednak chyba niczym się nie różni od wersji 9-18kg :-)
Witajcie!
My tez tą 0-18 kg, bo ją się da tyłem, ale my to jakoś źle montujemy i cała góra fotelika sie ruszano i Borysek jeździ przodem....Agutek a u Ciebie ten fotelik jak jest tyłem to jest stabilny ? nie rusza się ?
moja córci jeździ przodem od 6 miesiąca od kiedy stabilnie usiadłaWitajcie!
My tez tą 0-18 kg, bo ją się da tyłem, ale my to jakoś źle montujemy i cała góra fotelika sie ruszano i Borysek jeździ przodem....Agutek a u Ciebie ten fotelik jak jest tyłem to jest stabilny ? nie rusza się ?
No właśnie to ubieranie...a też bym musiała się wybrać kiedyś, bo nie wiem dokładnie ile waży...tylko metodą domową, która jest bardzo niedokładna :-)Hej.
My próbowaliśmy (a właściwie mąż) nowy fotelik zamontować w niedzielę, ale było ciemno i się nie udało ;-). Na razie jednak zamontujemy go tyłem. Tak jest bezpieczniej, więc nie ma co się spieszyć. Dzisiaj mam wolne i wybieram się zważyć Karola, chociaż strasznie mi się nie chce go rozbierać i ubierać w te wszystkie ciuchy...
U nas dzisiaj jest piękna zimowa pogoda. Spacerek był super :-).