reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja też mam Bebe Confort, ale tą wersję 0-18kg. Ona jednak chyba niczym się nie różni od wersji 9-18kg :-)

Witajcie!

My tez tą 0-18 kg, bo ją się da tyłem, ale my to jakoś źle montujemy i cała góra fotelika sie rusza:angry: no i Borysek jeździ przodem....Agutek a u Ciebie ten fotelik jak jest tyłem to jest stabilny ? nie rusza się ?

reklama
hmm a Ignaś już od 6 miesiąca jeździ przodem ( ale miał 8 kg) w sumie to wtedy nie wiedzieliśmy:baffled:my też mamy wersje 0-18 z wkładką redukcyjną, ale wcześniej wozilismy w takim malutkim bo ten jakiś ogromny jest :-)
Współczuję wszystkim ząbkującym maluchom i ich mamusiom, u nas jakoś wyszły bez większych problemów tzn widziałam że boli i swędzi, masowałam gazą nawinieta na palec i raz dałam apap. Oprócz tego w nocy dawałam herbatke uspokajajacą hipp taką chłodniejszą - to tez daje ulge na zęby:tak:
Ignaś też się często budzi w nocy i o dziwo od niedzieli zasypia tylko na moim lub taty brzuchu:baffled::baffled::baffled: nie powiem żeby nam było wygodnie, bo musimy spać w pozycji półleżącej. mnie się udało go odłożyć nad ranem, ale mój M ma miękki brzuch i młodemu było zbyt wygodnie żeby rezygnować:happy:

Witajcie:-)
córcia dała mi popalic od 5 rano nie śpi:wściekła/y: a ja wczoraj poszłam spac o 22 z mysla że wyśpie się do 8 rano:sorry:

Witajcie!

My tez tą 0-18 kg, bo ją się da tyłem, ale my to jakoś źle montujemy i cała góra fotelika sie rusza:angry: no i Borysek jeździ przodem....Agutek a u Ciebie ten fotelik jak jest tyłem to jest stabilny ? nie rusza się ?
moja córci jeździ przodem od 6 miesiąca od kiedy stabilnie usiadła:tak: tak teraz myślę że w nosidełku też woziłam ją przodem:zawstydzona/y:

Dzień dobry
Ja dzisiaj w miarę wyspana Córcia nawet tym razem bez problemu usnęła w swoim pokoiku:tak:
Co do fotelików to też myślimy o szybkiej zmianie bo mimo iż Madzia nie ma jeszcze 9 kg to nogi już jej wystają z tego małego.

Hej.
My próbowaliśmy (a właściwie mąż) nowy fotelik zamontować w niedzielę, ale było ciemno i się nie udało ;-). Na razie jednak zamontujemy go tyłem. Tak jest bezpieczniej, więc nie ma co się spieszyć. Dzisiaj mam wolne i wybieram się zważyć Karola, chociaż strasznie mi się nie chce go rozbierać i ubierać w te wszystkie ciuchy...

Hej.
My próbowaliśmy (a właściwie mąż) nowy fotelik zamontować w niedzielę, ale było ciemno i się nie udało ;-). Na razie jednak zamontujemy go tyłem. Tak jest bezpieczniej, więc nie ma co się spieszyć. Dzisiaj mam wolne i wybieram się zważyć Karola, chociaż strasznie mi się nie chce go rozbierać i ubierać w te wszystkie ciuchy...
No właśnie to ubieranie...a też bym musiała się wybrać kiedyś, bo nie wiem dokładnie ile waży...tylko metodą domową, która jest bardzo niedokładna :-)

reklama
Do góry