S
szalona mama
Gość
Ceny też robią wrażenie! Nam pan wycenił coś ok 4 -5 tysFredzik a jakie mają ceny? Zdjęcia robią wrażenie, szczególnie to pierwsze.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ceny też robią wrażenie! Nam pan wycenił coś ok 4 -5 tysFredzik a jakie mają ceny? Zdjęcia robią wrażenie, szczególnie to pierwsze.
Ceny też robią wrażenie! Nam pan wycenił coś ok 4 -5 tysza 2 tyg (z wyżywieniem :-)) no i nawet nie braliśmy tego pod uwagę... NIe pamiętam dokładnie bo doznałam szoku
![]()
Witam:-)
chyba mogę oficjalnie ogłosić że moja córka pożegnała się ze smoczkiem na dobrecała noc przespana bez jedzenia
pobudka o 7:20
nie mogę zlokalizować jednego smoczka szukałam już wszędzie
mam nadzieje że zgubił się na spacerze
zazdroszczę Wam dziewczyny że macie tak blisko nad morzeale ja mam 2,5 godziny do Zakopanego:-)