Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Była kiedyś dyskusja o wakacjach....co postanowiłyście?
ja tak dziś pomyślałam...chcielibyśmy nad morze na jakieś 2 tyg. nocleg//około 1400 zł, 1000 zł na żarełko i trakcje spokojnie, paliwo ok 250 zł i co za 3000 zł nad Bałtykiem gdzie może być cały czas zimno?????![]()
A gdzie znalazlas noclegi na 2 tygodnie za 1400zl?
Ja znalazlam za ta kwote na tydzien, ale z wyzywieniem
Na 2 tygodnie zatem nie mozemy sobie pozwolic w tym roku, a poza tym nudzilibysmy sie tyle czasu - dla nas optymalny czas na wakacjach to 10 dni, ale w sezonie letnim nie chca wynajmowac inaczej jak tylko na pelne tygodnie, od weekendu do weekendu
Tak w ogole to jedziemy oczywiscie nad nasze morze
I ja sie ciesze - blisko do domu, w kazdej chwili mozna wrocic. W ogole lubie nasze morzeWiec ja tam nie narzekam
![]()
u mnie zumi pokazuje mi 555km czyli gdzieś 10godzinnie znalazłamtak sobie policzyłam bez wyżywienia
my nad morze mamy blisko 1000 km i co robić jak zimno?![]()
Agutku a powiedz mi jaka miejscowość podoba Ci sie najbardziej? Na razie chyba będę czegoś szukać na półwyspie helskimja do najblizszej miejscowosci nadmorskiej wg zumi mam 153km- 2h 52min ;-)
tyle, ze pewnie pojedziemy w inny region :-)