reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry a o zmianie pracy nie myslalas? Na taka o jakis "normalniejszych" godzinach pracy? Czy u was to wszystkie firmy tak pracuja? ;-)

reklama
no wlasnie blueberry tak jak piszesz sa i wady u nas co prawda mieszka moja mama ,ale sa zgrzyty :baffled:

blueberry a o zmianie pracy nie myslalas? Na taka o jakis "normalniejszych" godzinach pracy? Czy u was to wszystkie firmy tak pracuja? ;-)
Hm... pewnie nie wszystkie. Chociaż większość firm handlowych pracuje gdzieś tak do 17-tej. A co do zmiany pracy, to obawiam się, że ciężko by mi było znaleźć pracę na tak dobrych warunkach. To znaczy za takie pieniądze i żebym nie musiała wyjeżdżać, zostawać po godzinach, itp. I jeszcze żeby godziny pracy były lepsze i żebym nie musiała dojeżdżać 2 godziny.

Hm... pewnie nie wszystkie. Chociaż większość firm handlowych pracuje gdzieś tak do 17-tej. A co do zmiany pracy, to obawiam się, że ciężko by mi było znaleźć pracę na tak dobrych warunkach. To znaczy za takie pieniądze i żebym nie musiała wyjeżdżać, zostawać po godzinach, itp. I jeszcze żeby godziny pracy były lepsze i żebym nie musiała dojeżdżać 2 godziny.

Rozumiem...ja mam to szczescie, ze moge pracowac w godz. 07.00-15.00 a dojazd do pracy zajmuje doslownie 5 minut, piechota - 20 minut:-p Ale za to pare innych warunkow mi nie pasuje ;-) Nigdy nie dostanie sie wszystkiego :-p

Pewnie niebawem skonczy mi sie "ochronka" i bede czasem musiala zostac po godzinach, co mi sie wcale nie usmiecha :dry:

Cora sie obudzila. Uciekam, bo szykujemy sie zaraz na obiadek do tesciow.
Milego popoludnia:-)

Witamy się niedzielnie :-)

Roksi gratuluję sukcesow w odzwyczajaniu od smoczka.

No i popisałam sobie, corcia się obudziła.

Kochana Wiki! możesz już odliczać czas do roczku!:-)Wszystkiego dobrego dla Ciebie:-):-):-)

Była kiedyś dyskusja o wakacjach....co postanowiłyście?
ja tak dziś pomyślałam...chcielibyśmy nad morze na jakieś 2 tyg. nocleg//około 1400 zł, 1000 zł na żarełko i trakcje spokojnie, paliwo ok 250 zł i co za 3000 zł nad Bałtykiem gdzie może być cały czas zimno?????:baffled::crazy::no:

reklama
ja planowałam wakacje za granicą miałam dylemat między Tunezja a Chorwacją:baffled: i okazało się że zostaje Bałtyk:crazy: bo za granice nie możemy się ze znajomymi zgrać terminami urlopów a wypadałoby taką imprezę wykupić wcześniej bo jest dużo taniej:tak: a nie chce jechać last minute i pakować się w dwa dni:no: a sami nie chcemy jechać:no: także polskie morze:tak: gdzieś na przełomie lipca i sierpnia:tak:

mała znów zasnęła bez smoka i w ogóle nie płakała:-)
Gorące buziaczki dla Viktorii

Do góry