reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Gratuluję nocnikowych sukcesów :-):-D i sama myślę o zmianie fryzury bo proste długie włosy już mi się znudziły.
dołączam sie do gratulacji :-)
ja mam długie włosy i choć chce zmienić fryzure to sie boje że bede żałować:baffled::zawstydzona/y: wiec narazie zrobiłam sobie pasemka :-D
chyba każda mama to przyzna, że nie ma nic piękniejszego niż spiący maluszek:tak:
o tak :tak:
dzisiaj L tak szalała że jej okiełznać nie mogłam, poszłam sobie do kuchni zrobić kolacje wracam a mała co? padła :szok: zasnęła na podłodze z klockiem w rączce :-D (szkoda że zdjęcia nie zrobiłam :zawstydzona/y:)

Dzien dobry Paniom :-p

Jak się kiedyś do niego dodzwonię to zapytam ;-).

Fajnie :-)

i drugie siuśki złapane:-)

ale puchy:szok:

zaliczyłam fryzjera i kosmetyczkę - to jest życie!:-D

Gratuluje siuskow :-)
Nam tez coraz czesciej siuski udaje sie zlapac na nocnik, ale kupke nie. Mala robi kupe z predkoscia blyskawicy, to znaczy raz steknie, ja lece po nocnika a kupa i tak juz jest w pieluszce:baffled:

Co do fryzjera i kosmetyczki to faktycznie fajnie tak sobie cos zrobic kolo siebie nie?;-) Ja w piatek ide zrobic swieze pazurki, a ostatnio dwa razy poszlam sobie na solarium :-p

Aha, moja coreczka obudzila sie dzisiaj kolo 4 z placzem...nie mogla oddychac - miala zapchany nosek :-( Mam nadzieje, ze zadne chorobsko do nas znowu nie zawita :dry:

Dzień dobry Wszystkim!!!!
Agutek- wy już ilość chorób na ten rok wyczerpałyście, więc to nie może być nic poważnego;-):-) a tak poważnie to mam nadzieje że żadna choroba się z tego katarku nie rozwinie, choć teraz wirusiska panują i dużo dzieciaczków chorych.

ja dzisiaj free, tzn. popracuje troche przy allegro a tak to luzik. może też sobie wyskocze na solarkę, chyba musze tez cos z sobą zrobić:baffled::confused:

Witam :-)
U nas piękne słońce prawie bez wiatru więc zaraz ruszamy na spacerek :tak:

Aha, moja coreczka obudzila sie dzisiaj kolo 4 z placzem...nie mogla oddychac - miala zapchany nosek :-( Mam nadzieje, ze zadne chorobsko do nas znowu nie zawita :dry:

Ja profilaktycznie codziennie zapuszczam sól fizjologiczną albo wodę morską do noska zwłaszcza na noc bo tez czasami Madzia ma rano nosek zapchany. A tak to trochę pomaga i szybciej się oczyszcza.

BUZIAKI DLA MATEUSZKA Z OKAZJI 11 M-CY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dołanczamy się do życzeń :tak:

Ja tez zapuszczam jej raz dziennie sol morska :tak:
W nocy musialam dac drugi raz i wzielam ja do nas do lozka i polozylam wysoko na poduszce, zeby jej ulatwic oddychanie. Jak juz spokojnie zasnela to przelozylam ja z powrotem do lozeczka.

Mateuszku pozdrawiamy na 11-ta miesiecznice!!!! :-)

reklama
Do góry