reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moja Wika ma 19 a kupimy jej buciki w marcu jak juz bedzie cieplej i Bartki bo ta firma to sprawdzona, nie bede oszczedzac na butkach

Chyba za duży? Zepsułaś mi dowcip :-D:-D:-D.

ty naprawdę musisz być wydajnym pracownikiem jak masz czas na takie głupoty:-p:-p:-p;-)

kasia - ale do 18 lat chyba nie będziemy Bartków kupować, nie??:-D

dobra spadam, popisałam sobie coś do stażu jak ZOisa spała a teraz obiad i spacer, do jutra!:-)

Ale Wy macie wenę twórczą, szkoda tylko że w weekend się obijacie :-p jak ja mam czas :-)
No dobra, co do butków.
Kupiliśmy firmy gufo bo:
1. butki Bartka są: za ciężkie, za masywne (chciałam coś wiosennego a u nich wiosenne są jak zimowe tyle, że bez futerka :-(), bardzo ciężko zginająca się podeszwa. Innych modeli nie było. Że drogie to i owszem ale byłam przygotowana na taki wydatek więc to mnie nie powaliło, choć sporo kosztują.
2. Oglądaliśmy w sklepie sportowym różne ale jedne nie chciały wleźć na nóżkę, inne były na lato (najbardziej mi się podobały :rofl2:) no a już w ogóle mi się tam spodobało jak podeszła pani ekspedientka i powiedziała, że wszystko -50% (to nawet i ludzkie ceny by się zrobiły z tych 180 zł ;-))
3. Poszliśmy obejrzeć buciki santica ale okazało się , że akurat mieli rozmiary od 26 :-(
4. Na koniec poszliśmy do ccc i okazało się, że tam jest sporo różnych bucików w tym (podobno niezłej firmy) GUFO. Mierzyliśmy, oglądaliśmy i wybraliśmy dwie pary. Cena jest przystępna, nawet bardzo bo po 40 zł.

I bynajmniej nie kupiliśmy ich z oszczędności tylko spełniały wszystkie wymagania, o których mówił nam ortopeda (a potwierdziła to pani rehabilitantka): usztywniany zapiętek, but ma być miękki i zginać się w miejscach, gdzie naturalnie zgina się stopa, mieć szerokie paluszki i być nie za kostkę (te pierwsze zanim dziecko nie nauczy się chodzić bo podobno stopa wtedy nie pracuje i noga zachowuje się jak w bucie narciarskim)
no to tyle na temat bucików :-)
A, i mamy rozmiar 21.

Co prawda Piotruś jeszcze nie chodzi:confused2:, ale ja mu juz dawno kupiłam buciki Bartka Bingo Ocean rozm 20 ( za 145zł:szok::no:), też sa za duże, zakładam na rajstopki i dwie pary skarpetek:-D, ale do kombinezonu bez stópek musiał miec jakies buciki:tak:, myślę że wykorzysta je, jak zacznie chodzić:-).

Bluberry, ja zawsze miałam wrażenie, co do swojej osoby, że jak mam więcej na głowie, to się lepiej wyrabiam:tak:, a jak mam luzik, to nie potrafię się za nic zabrać:eek:

Wszystkiego NAJ dla dzisiejszych jubilatów

Zaglądam dziś do mojej poczty i od razu humor mi sie poprawił:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: Ach, piękny mamy dzień:rofl2::rofl2::rofl2:
Pisałyście, że wygrałyście spray do noska Nivea Baby. To ja chyba wygrałam ich kilka:sorry: Wysłałam Wiktorii zdjęcie na konkurs Zabawy z Maluszkiem i WYGRAŁAM

Tylko jeszcze nie wiem co, napewno jakieś kosmetyki.
Czekam na kuriera:rofl2:

reklama
Zaglądam dziś do mojej poczty i od razu humor mi sie poprawił:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: Ach, piękny mamy dzień:rofl2::rofl2::rofl2:
Pisałyście, że wygrałyście spray do noska Nivea Baby. To ja chyba wygrałam ich kilka:sorry: Wysłałam Wiktorii zdjęcie na konkurs Zabawy z Maluszkiem i WYGRAŁAM

Tylko jeszcze nie wiem co, napewno jakieś kosmetyki.
Czekam na kuriera:rofl2:

Ewa gratulacje. A ja z tego sprayu jestem zadowolona. :tak:

Pamiętam jak byłam w ciąży bolał mnie trochę kręgosłup. Dzisiaj znalazłam w internecie przez przypadek informację o takiej ciekawej poduszce ? Widziałyście to może ? Ciekawe czy rzeczywiście była by taka dobra?

Poduszka wielofunkcyjna Babydoo

Do góry