reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam się po aerobikowo :-D
Co do bucików to napisałam co wiedziałam a moim zdaniem naprawdę kupno butków dla naszych bąbli to trudna sprawa. A i teorii pośród lekarzy i rehabilitantów od metra (generalnie oszaleć można a każdy by chciał przecież dla dziecka jak najlepiej tyle, że ja ze sprzedażą miałam sporo wspólnego i wiem jedno: nie zawsze to co najdroższe i najbardziej rozreklamowane jest najlepsze:-()

Jeśli chodzi o adha to wiem, że teraz jest swego rodzaju "moda" i jest duża NADrozpoznawalność przez lekarzy. Mój mąż mówi tak jak wraca z pracy :" czy Szymek ma dzisiaj dehaela?" :laugh2:
W sumie pocieszyłyście mnie, że Wasze dzieci aniołkami nie są :-D Przynajmniej badania krwi u nas wreszcie wyszły dobrze i Sz. nie musi już brać żelaza i wit B6. Za to pani doktór powiedziała, żeby tera podawać mu albo multicebion albo vibovit bobas w kropelkach na wzmocnienie bo grypsko szaleje i inne wirole.
Agutek! Nie chorować mi proszę!!! Wracać do zdrówka na ten tychmiast:tak::tak::tak:

reklama
a co do organizacji to masz rację...zawsze mówiłam, że nie chodzę na fitness bo nie mam czasu a teraz mam dom, pracę, dziecko, chodzę na aerobik, spotykam się z ludźmi i na wszytsko jest czas:tak:

Dziecko mobilizuje! Przynajmniej mnie, kiedyś na połowę z tego co robię teraz nie miałabym siły ani ochoty a teraz .... Chyba jakaś nakręcona jestem :-)

Mam dla Was złą wiadomość!!! Żadna z Was nie będzie dziś pierwsza:-D:-D:-D:-D:-D
Ale jestem rannym ptaszkiem, co?:-D:-D

Dziękuję za gratulacje, jak już jeśli do mnie coś dotrze to dam znać.

małe stópki są zgrabne i cudnie wyglądają w szpilkach a nie to co takie sanie 42 na przykład (przepraszam, jeśli ktoś nosi ten rozmiar)

Wypraszam sobie:wściekła/y::wściekła/y::-D;-)Może nie 42, ale prawie, prawie.. 43:-D:-D:-D

Fredzik na jakiej podstawie podejrzewasz ADHD? Może to po prostu taki temperament:tak:

dzien dobry...chora:baffled:

wczoraj mialam 37,8 i sobie zapodalam coldrex maxgrip i bylo lepiej, ale nos mi sie zapychal, a dzisiaj rano obudzilam sie z 38,1 :eek:

witam sie z pracy oczywiscie :baffled:

moje dziecko marudzilo w nocy, bo tez jej nos sie zapychal, a meza dzis zaczyna bolec gardlo, czyli go tez bierze:dry:

Witam się i ja :tak:
U nas nocka tez przemarudzona. Wstawałam chyba z 6 razy ale tylko po to żeby córke po prostu położyć bo siedziała i zaczynała marudzić i oczywiście słyszałam jak leciał smoko na podłogę. Ostatnio tak robi żeby mnie zawołać. A jak ją położyłam to grzecznie zasypiała na jakiś czas.

Agutek tobie życzę zdrówka bo pewnie umęczysz się w tej pracy z takim samopoczuciem.

BUZIACZKI DLA AMELKI :tak:

Kurczę jakoś ostatnio nie mogę za wami nadążyć:baffled: staram się pojawiać raz dziennie ale to mało:szok: więc wybaczcie jak nie piszę, ale już ruszyła Kurkowa maszyna:-D M kazał mi zrobić kilka, pstryknął foto i rozesłał wici. No i się posypało:szok::eek: do piątku muszę zrobić 20 kur! A Ignaś chce CHODZIĆ:eek: za jedną rękę, spodobało mu się:-) w dodatku śpi tylko raz (11-13) a potem rozrabia, wczoraj rozsypał mi cukier, więc trzeba się zaopatrzyć w jakieś zamknięcia w kuchni i łazience...
Co do butów to mam zamiar kupić je dopiero jak się zrobi naprawdę ciepło, tak żeby dopasować ich wielkość do skarpety, bo na razie to ubieram rajtuzki i skarpetki a nie chcę żeby były dużo za duże, widziałam w takim sklepie BOTI , adidaski usztywniane na sznurówki i rzep za 79 zł i to chyba rozsądna cena, bo potem na lato trzeba znów sandałki a nie sądzę żeby te z wiosny były dobre jeszcze na jesień:baffled:
a to moje kurki:
Kurki wielkanocne na szydełku (311731157) - Aukcje internetowe Allegro
Kurczaczek wielkanocny na szydełku (311776826) - Aukcje internetowe Allegro

Dzień dobry :-).
Ja też niewyspana. Karolek spał niespokojnie, w końcu przed piątą się obudził na dobre. Chyba go brzuszek bolał, bo nie doczekał z kupą do nocnika. Po kupie jeszcze chwile pospał, ale my już nie :no:.

Agutek, ty chora w pracy? Współczuję :-(.

Soppana, fajne masz te kury :tak:. Musisz szybko je robić, że ci się opłaca tak tanio sprzedawać. Ja to bym musiała sprzedawać za 40 zł co najmniej ;-).

Witam:-)
moja znów jakaś taka marudna:baffled:
ja do pracy a zapowiada się ładny dzień:baffled: pewniej jutro jak mam wolne to będzie paskudnie:angry:

Agutku zdrowiej kochana:tak: mnie przez dwa tygodnie bolało gardło:szok: dzisiaj pierwszy dzień wstałam bez bólu:-)
Soppana to troszkę pracy Cię czeka;-)

Gorące buziolki dla Amelci!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry