reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
tak sie zadna nie pisze, a zobaczymy ktora zaraz nam oznajmi jakas niespodziewana nowine :-D

u nas rano przymrozilo, ale nie jakos mocno, za to przecudnie swieci sloneczko :-)

moja malunia znow jesc nie chce :-( kaszka blee :-(nic nie tknie :no:wiec dalam jej pare chrupek i wcina :baffled: ja juz niewiem co mam jej dawac na kolacje i sniadania :no::-(

Witam prawie południowo:-D

a chwalę się:-p Panasonic Lumix fz18:tak:
:tak:

Mój M czai się na cos takiego, albo podobnego, nie znam sie na takim sprzęcie, na pewno Pansonc Lumix, tylko te parametry:-D,
na razie mam taki pozyczony od brata i trzaskam małemu zdjecia:tak:, troszke juz widziałyscie, myslę że są juz lepszej jakości, ale musze rozszyfrowac instrukcje, on ma tyle mozliwości:szok:

rano sprzatałam kanarkowi, zeszło mi dwa razy dłużej, bo Piotrus pomagał:eek:

wieczorek sie udał:tak: (dostałam nowy perfum Davidoffa Echo i bukiet tulipanów), ale listopadówką, to ja na razie nie chce być:-p

u na tez pieknie, słońce swieci, ale chyba mroźno:-)

Dzień dobry :tak:
U nas od rana słońce ale też zimno i mroźny wiatr. Spacerek tylko przez godzinkę bo znalazłam zaciszne miejsce na słońcu.
Dziecko mam już nieźle rozregulowane przez te wyjazdy. Spać wcale w dzień nie chce. Dobrze, że przynajmniej w nocy jest spokój.

Dzień doberek:tak:
U nas mroźno, śniegu brak a i słonko już zaszło. Ale jak byliśmy na spacerku to świeciło a wietrzysko zimne okropnie. Pospacerowaliśmy 1,5 godz :szok: bo siostra wyciągnęła mnie na pocztę, żeby wysłać paczuszkę z ubrankami dla Zosi.
W załączniku, rzeczy ,które wybrałam dla Szymka na prezent na roczek. Na ten sweterek choruję od dawna, a konkretnie od kiedy zobaczyłam w nim chłopca na spacerze:-p
Pytałyście o sprawdzone miejsca nad morzem. Na innym wątku dziewczyny polecają to miejsce: Ustronie Morskie - wczasy, noclegi, domki nad morzem - Ustronie Morskie - domki, wczasy, noclegi
Nie byłam, nie wiem, tylko przekazuję :-)

Wczoraj byłam u fryzjera i zaszalałam (fotka na zamkniętym);-)

Załączniki

• sweterek snoopy.jpg
    sweterek snoopy.jpg
    107 KB · Wyświetleń: 29
  • czpka snoopy.jpg
    czpka snoopy.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 29
  • apaszka snoopy.jpg
    apaszka snoopy.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry