reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja się wybieram dzisiaj wieczorkiem do Coccodrillo kupić małemu czapeczkę. Bardzo mi się podobają :tak:.

tez mi sie podobaja czapeczki coccodrillo :-)
teraz wlasnie mloda w jednej chodzi :tak:

A propos wywiania - ciekawe co się dzieje z moją krajanką Kamilas. Poszła do pracy i słuch po niej zaginął :baffled:.

no wlasnie :baffled:

madzikm to sie narobilas :-D
ja sie w pracy nasiedzialam na spotkaniu i nasluchalam co mam zrobic gdy moja szefowa bedzie w przyszlym tygodniu na cieplej plazy :sorry2:spotkanie trwalo 3h i myslalam, ze sie posikam w majtki :sorry2:

reklama
A moja Madzia nie spała dzisiaj ani minutki w dzień. Wstała o 6.30 rano i do 19 nie dała się uśpić. :-( Zastanawiałam się czy to nie przez to, że wczoraj mnie nie było w domu i tak pilnowała mnie dzisiaj? Nie wiem .

A moja Madzia nie spała dzisiaj ani minutki w dzień. Wstała o 6.30 rano i do 19 nie dała się uśpić. :-( Zastanawiałam się czy to nie przez to, że wczoraj mnie nie było w domu i tak pilnowała mnie dzisiaj? Nie wiem .

no niesamowite:szok:, to miałyście długi dzionek:confused:

dzien doberek :-)

elahar to cie cora wymordowala wczoraj ;-) twarda sztuka :-D
moja spala wczoraj tylko rano, ale za to prawie 3h :szok: a potem pojechala do dziadkow i jak to zawsze bywa w innym otoczeniu za zadne skarby spac nie pojdzie, mimo tego, ze jest strasznie spiaca :dry:
po 18 tesciowa zadzwonila, ze mloda juz bardzo marudzi, wiec zostawilismy sprzatanie i pojechalismy ja odebrac :tak:

no i znowu mi poszla spac bez kolacji, bo sobie uznala, ze ona musi miec swojego smoka w buzi i co go wyciagalam to ona w ryk i koniec...

a dzisiaj jak przyszla babcia i wziela ja na rece a my mielismy wyjsc z domu to w placz i raczki do mamusi wyciagala :-( chyba po tym wczorajszym dniu....caly dzien bez nas :-(

no nic, najwazniejsze, ze mamy piatek i zaraz weekend :-)

Witam:tak:
moja spała ładnie ale wstała o 6:15:szok:
Agutku moja też czasami płacze jak wychodzimy:-( ale tylko tak chwilkę i zaraz się czymś zajmuje:tak:

Dzień dobry. Spać mi się chce :-).

Byliśmy w Coccodrillo. Strasznie ładne są te ciuszki. Buciki też mi się bardzo podobały. Ale drogie okropnie :szok:. Kupiliśmy czapkę dla Karolka i jeszcze taką malusią wzięłam dla kolegi, który spodziewa się dziecka (nie mogłam się powstrzymać :-D).

Fredzik, zagląda na wątek o Zosi od czasu do czasu, ale nie jestem na bieżąco, więc dzięki za info o aukcji :tak:.

Dzień dobry :tak:
no niesamowite:szok:, to miałyście długi dzionek:confused:

Rzeczywiście wczoraj jak już poszła spać ja od razu też padłam. Ale Madzia o 6.30 już była na nogach. :baffled:

elahar to cie cora wymordowala wczoraj ;-) twarda sztuka :-D

no i znowu mi poszla spac bez kolacji, bo sobie uznala, ze ona musi miec swojego smoka w buzi i co go wyciagalam to ona w ryk i koniec...

a dzisiaj jak przyszla babcia i wziela ja na rece a my mielismy wyjsc z domu to w placz i raczki do mamusi wyciagala :-( chyba po tym wczorajszym dniu....caly dzien bez nas :-(
no nic, najwazniejsze, ze mamy piatek i zaraz weekend :-)

Wczoraj długo walczyłam żeby usnęła ale siedzę z nią juz 11 miesięcy i chyba ten jeden dzień rozłąki spowodował u niej takie czuwanie. A ja zamierzam znowu na tydzień wrócić do pracy bo M bierze urlop i wtedy on z nią posiedzi. Zastanawiam się jak to będzie...

Byliśmy w Coccodrillo. Strasznie ładne są te ciuszki. Buciki też mi się bardzo podobały.
.

Ja żałuję, że tego sklepu u nas nie ma.

Hej :-)

ja od wczoraj jestem strasznie zalatana ,wyprawiamy dzisiaj Vanesce urodzinki :tak:coprawda ma za 3dni ale tak jakos wyszlo ;-)wiec wczoraj do 1 w nocy siedzialam i pichcilam :tak::szok: a nocka w sumie byla spokojna :tak: jedna pobudka na mleczko :tak:i spanie do 7 :blink:

milego dzionka Babiszonki ;-) odezwe sie wieczorkiem jak bede miala sily :blink::cool2:

reklama
witam,
moje dziecię chyba oducza się spania:szok:,

idzie spac coraz później:-(, wstaje coraz wczesniej:-(, w dzień nie chce spać (wczoraj usypialismy sie 1,5h:no:), w nocy budzi się:angry:, ale zachowuje się normalnie, tzn nie jest jakis płaczliwy:confused:, chory też nie, czyżby zęby tak dokuczały:szok:??????????????
nie wiem, czy mam z takim czymś iść do lekarza, bo co powiem? moje dziecko nie chce spać:shocked2:

Do góry