reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)
i szybko znikam:tak: biorę sie za porządki :tak: o 15 mają przyjść goście:tak:

u nas to samo :-p wiec dalam spokoj ;-)

roksi na jakie szczepienie idziesz z Natalka:confused:
cos dodatkowo robicie? bo teraz w kalendarzu jeszcze nic nie ma :confused:
właśnie sie zastanawiam:confused: i książeczce mam wpis "jak skończy rok" ale z tego co wiem ale z tego co pamiętam ma być bezpłatna;-) chyba to będzie mmr:tak:

dzien dobry, nie spimy od 6 :-p

właśnie sie zastanawiam:confused: i książeczce mam wpis "jak skończy rok" ale z tego co wiem ale z tego co pamiętam ma być bezpłatna;-) chyba to będzie mmr:tak:

z tego co ja wiem i czytalam MMR jest za mniej wiecej miesiac :happy2:
ja tak ide, na przelomie 13 i 14 miesiaca i tak tez kazano mi w przychodni :tak:
udanej imprezki wam zycze :-)

dzisiaj mloda babcia zabiera na wycieczke do coccodrillo wybierac prezent urodzinowy ;-) a my musimy za porzadki sie zabrac :rolleyes:

my wyspane, zabieramy się za porządki przed świąteczne:-) Wika nie potrafi zdmuchnąć świeczki, ale do urodzin ma jeszcze trochę czasu to może się nauczy:-):-):-)a jak nie to mama pomoże:-):-)
Agutek my mamy taki roczny bilans u nas w przychodni, który nam właśnie odwołali to znaczy przerzucili na przyszły tydzień bo pediatra zachorowała, a ja za tydzień nie moge.......to znów przerzucę....

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WSZYSTKICH KOBIETEK NA BB OD MOJEGO M

Załączniki

• f0c7d1ae7e369f77.jpg
    f0c7d1ae7e369f77.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 44
Hej :-) mz juy po impreyce urodyinkowej ;-):tak: strasznie sie balam jak to wszystko wzjdzie ale bylo naprawde baardzo fajnie imprezka sie udala :tak: zdjatka wstawie jak odsapne troszke ;-)bo jeszcze musze naszykowac na poniedzialek bo robimy jeszcze jedna taka ,mini, imprezke w dniu urodzinek :tak:aaa i co do swieczki to moja Malunia tez wolala lapac ja paluszkiem niz zdmuchnac :-pa wzbrala krzyzk :szok::-D;-)polozylam zamiast rozanca bo tu w Uk nie mam :no:

milego weekendu zycze ;-):blink:

jak tam kobietki w dniu kobiet? ;-)
ja dostalam od meza ostatni tom Harrego Pottera :-) Tak sobie zazyczylam, zeby mi kwiatka nie przynosil, ktory zaraz zwiednie :-D

mamy juz za soba zakupy i nawet spotkalismy babcie z mloda w cocodrillo i wiem co dostanie :-D

reklama
dziewczyny jak myslicie kiedy powinnam pierwszy raz polozyc corcie do lozeczka w jej pokoju - na drzemke dzienna czy nocne spanie? tak zeby nie przezyla jakiegos wielkiego szoku :eek:

Do góry