reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelinka ja tez życzę Twojej siostrze szybkiego porodu....
A my już po spacerku 2 godzinnym i tak myślę że jeszcze po 14 wyjdziemy, bo Wice się spodobało chodzenie za raczke po parku, a pogoda superowa więc trzeba korzystać

reklama
blueberyy - ja nic nie biorę, serio!:tak::-D, odkąd chodzę na aerobik to mam więcej energii, poza tym wyspąłyśmy się do 8.30 wczoraj, dziś pobudka po 7 to bym juz tak nie poszalała;-)

agutek - adlaczego rezygnujesz z przewijaka? ja zamierzam jeszcze długo używać

ewelina - to daj cynka kiedy można Ci gratulować bycia ciocią:-)

Witajcie

Oj mnie by się też jakiś power przydał bo mnie chyba jakas przesileniowa deprecha dopada:nerd:. Na dodatek czuję, że się upasłam (chyba mi się żołądek rozciągnął w czasach intensywnego karmienia - jadłam jak chłop bo ciągle głodna byłam). Teraz karmie juz mało a jem nadal, szczególnie słodycze i się złoszczę, że się pasę i z tej złości na pocieszenie znów słodycze:angry: ... Masakra!!

Musiałabym sie wybrac na jakiś aerobik ale mi się wybrac trudno....

My tez używamy przewijaka ale od czasu jak M skończył roczek czyli od tygodnia ;-) jak go kładziemy na przewijak to jest protest i wstawanie. Może się nagle poczuł "dorosły" a przewijak jest dla dzieci przecież :-). Tak więc albo korzysta z nocnika (nawet nieźle mu to idzie) albo go kladziemy na przewijaku ale na tapczanie. Komoda - przewijak juz się zamienił w komodę. Ale przez rok przewijak byl bardzo użyteczny i bardzo go sobie chwaliłam.

Ewelina życzę lekkiego porodu Twojej Siostrze i oby jak najszybciej mogła swoje Maleństwo przytulać:tak:

hej

cos mi forum nie dzialalo :baffled::baffled:
dzisiaj prawie caly dzien mialam poza domem, najpierw praca, a potem wypad na miasto na zakupy i zrobic pazurki :happy2: tatus mial dyzur ;-)

agutek - adlaczego rezygnujesz z przewijaka? ja zamierzam jeszcze długo używać

bo szykuje mlodej pokoj, zeby ja do niego przeprowadzic i to biurko na ktorym teraz jest przewijak przez najblizsze 6 lat nie bedzie nam potrzebne, a tylko teraz zagraca nam ten pokoj...na jego miejscu ma stanac lozeczko :sorry2: czas wiec powiedziec bye-bye biurku i przewijakowi :happy2:

blueberry na zdjeciu widzialam chyba Karolka w body Kolorino. Jaki rozmiar nosi teraz? Chcialam sobie porownac, bo ja juz nie wiem sama jakie rozmiary kupowac...w jednych 80 sa za duze, a w innych juz za male i kompletnie nie wiem jakie kupowac :baffled:

Kochane jetescie, wszystkie trzymane kciuki przekazałam siostrze:tak:, na razie u niej nic sie nie dzieje, maluszkowi tam dobrze:-D, zrobili jej dzisiaj szereg badań w związku z tym wysokim cisnieniem, a jutro, lekarz prowadzący podejmie decyzje co dalej, w grę wchodzi CC, bo maluszek bardzo duzy, grubo ponad 4kg:szok:, nie mogli go zmierzyc na USG,,

A my bylismy dzisiaj w moim zakładzie pracy i Piotrus błyszczał:tak:, mogłam mu przyczepić czerwoną kokardkę, żeby mi go nie zauroczyli;-), a mały cwaniak tylko rozdawał usmiechy i czarował wszystkich:-D:-D:-D,
a teraz padł nieprzytomny, chyba z nadmiaru wrażeń:happy2:

Debiutantko, ja jeszcze też karmię, stosuje jakąś tam dietę, ograniczam jedzenie, trzaskam brzuszki plus skakanka i co ? NIC:no::no::no:, nic nie schudłam,troche mnie to zniechęca do dalszego działania:zawstydzona/y:

reklama
Do góry