reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Bogda - normalnie zazdroszczę......

Madzikm- ty mnie lepiej nie załamuj, a jak patrze ba ceny złótego serka, który z m uwielbiamy to mi sie słabo robi.

Aga- moja przy zbach nie chciała jeść mleka,może posmaruj jej te dziąsełka maścia albo daj jej viburcol, na Wike to działa

a ja chyba spać nie mogę, śnią mi sie jakieś pierdoły....już wole wstać i usiąść do BB :)
ide sobie zrobić kawkę, a tak w ogóle to mam juz weekend, bo do pracki nie idę. No i we wtorek mamy kontrole u okulsity, ciekawe co nam powie....ale pewnie bedzie ok, tylko tak profilatycznie chce Wice sprawdzić oczka, bo ja mam sporą wadę.

reklama
dzien dobry

ja dzisiaj tez wolne mam i maz tez, a mloda pobudka o 5.45 :dry: maz dosypia a ja juz z mloda urzeduje...jak w dzien roboczy :rolleyes:

co do cen to faktycznie masakra :angry: zeby jeszcze tak zarobki rosly proporcjonalnie do tych cen :baffled:

aaa...moja cora dzisiaj wylala na siebie nocnik z sikami :szok: zapomnialam po przebieraniu jej wylac no i stalo sie :-p

no Agutek to miłego przygotowywania urodzinek ci zyczę...
Wika kiedys wylała swoje siuski na dywan, też zapomniałam jej sprzatnąć....

Witam:tak:
pozwalam mojej córci pochodzić z gołą dupką wieczorem:tak: pokazuje jej nocnik i tłumacze że siku do nocnika:tak: dwa razy siknęła ale na płytki w przed pokoju:wściekła/y:
wczoraj weszła do ubikacji i zrobiła kupsko;-) zastanawiam się nad tym kółeczkiem na muszle:confused:
oczywiście ja mam wolne a na dworze tak sobie:angry:

Dzień dobry :-).

Ale narzekacie :-p. No ale niestety macie rację ;-).

Aga22, pewnie to zęby. Trójki są podobno najgorsze. A czwórki już wyszły?

Mnie dzisiaj w nocy krew zalała :szok:. Musiałam o 5 wstać i pranie robić :-D. Karol potem nie mógł zasnąć, dopiero gdzieś o 6 usnął na kołdrze odkryty i pospaliśmy aż do 7 ;-). A wieczorem do północy robiłam nowe aukcje, bo mi się zachciało design zmieniać. No ale nic to, jutro sie wyśpię do 9-tej, a mężuś będzie synka bawił.

Witam :-)

Agutku przyjemnosci w szykowaniu imprezki urodzinkowej zycze ;-)

Blueberry nie ,nie ma jeszcze czworek :no:

a moja jeszcze nic nie zrobi na nocniczek :sorry2: moze w Pl cos podlapie ;-)

Dzień Dobry,

Aga miłej podróży:tak:, co do ząbków do pierwsze wychodzą 4 potem 3, a że 4 sa dosyć spore, to może one tak dokuczają:confused:,

Piotrusiowi katarek toszkę przeszedł, ale na kontrole do lekarza chyba i tak pojdziemy:tak:

Blueberry, a co cie tak naszło o swicie:-D,

Roksi, ja zawsze przed kapiela zdejmuje pompka, zeby dupka odpoczeła i czsami sa siuski tu i ówdzie:szok::no:, smiejemy sie, ze to tak jakbysmy mieli szczeniaczka:-D

hej!

agutek - zapachy z Twojej kuchni do mnie dotarły:-Dtylko nie potrafię rozpoznać, co to - pomóż:cool2:

roksi - też tak puszczam Zosię bez pampka, leje po wszystkim:-D

reklama
Do góry