reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ja się witam dopiero wieczorkiem :tak:

poród trwał dosyc długo i skonczył sie CC, a maluch wazy 4,5kg i ma 61cm:szok:,
wszyscy juz czuja sie dobrze:tak:

a ja, jak sie tak napatrzyłam na to maleństwo, to sie tak rozczuliłam, jak przypomniałam sobie swój poród;-)

Ewelina gratulacjedla siostry. Spore maleństwo i rzeczywiście od razu powinno być cc.

Ja do czwartku chodzę do pracy a później znowu siedzimy z córcią w domciu. Najgorzej, że święta zapowiadają się zimne i deszczowe.

ja sie witam z rana:-):-)do czwartku wolne więc jestem w super humorze. Dzisiaj do okulisty jedziemy z Wiktoria zobaczymy czy wszystko jest ok, a później na obiadek do dziadków, bo mnie się jakoś gotowac nie chce:baffled::baffled:Nocka była straszna, wika się budziła z płaczem bo gubiła smoka, więc coś czuję że następne zeby chyba ida:baffled::baffled:muszę ją wymacać dzisiaj a jak coś to viburcol i juz:-D:-D:-D

Miłego dnia i miłej pracki Wam zyczę

dzien dobry
u nas od rana pada snieg :baffled:
nocka spokojna, za to wczoraj po poludniu obudzila sie z wielkim placzem i za nic nie moglam jej uspokoic i wieczorkiem przy zasypianiu poplakiwala, ale chyba dlatego, ze nie mogla znalezc smoka...

kasia powodzenia u okulisty :-)

agutek u nas w nocy padał śniego, bo mam autko białe:(
u okulisty pewnie bedzie wszystko ok, ale tak na kontrole tylko idę. W ogóle to chce Wice zrobić wszystkie badania, żeby zobaczzc cyz przez ten rok wszyzstko jest ok....zrobie jej krew i mocz jeszcze

Witam:tak:
u nas na razie świeci słońce i nie zapowiada się śnieg:no:
mała pospała do 7:30:tak: a ja dzisiaj znów do pracy:angry: leń mnie dopadł straszny przed świętami:angry:

ja bym musiala tez corcie zapisac do okulisty...ponoc kolo roczku powinno sie wlasnie zrobic takie pierwsze badanie...myslicie, ze kazdy okulista zajmuje sie takimi maluszkami i je bada czy trzeba szukac jakiesgos specjalnego dzieciecego?

reklama
Do góry