reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :-). U nas śnieg pada :szok:. W ogóle mi się to nie podoba :no:.

Co do okulisty to nie wiem, ale jak pójdę do szczepienia to się zapytam lekarki. Ona pracuje też w szpitalu, więc powinna wiedzieć co i jak.

Dostałam w pracy królika z czekolady :-D.

reklama
Witajcie :tak:
U nas od rana słońce a ja w pracy ale dzisiaj koleżanka robi imieniny to będzie luźniej. :tak:
ja bym musiala tez corcie zapisac do okulisty...ponoc kolo roczku powinno sie wlasnie zrobic takie pierwsze badanie...myslicie, ze kazdy okulista zajmuje sie takimi maluszkami i je bada czy trzeba szukac jakiesgos specjalnego dzieciecego?

Agutek ja jak chodziłam z Madzią do okulisty to musiałam dokładnie podać wiek dziecka bo nie wszędzie chcieli nas przyjąć. Nie wszyscy lekarze zajmują sie takimi maluszkami.

dzień dobry:-)

a nas dosłownie zasypało:szok:, tak walił snieg, ale zaraz znikał, tylko błoto zostało:no:

Piotrus dzisiaj od dłuższego czasu pospał dłuzej tzn pierwsza pobudka dopiero o 3-ciej:szok:, ale za to obudził sie wyspany i nie chciał już zasnać:wściekła/y:, walczylismy do 4-tej:-(,

na kontroli w przychodni lekarz stwierdził, że ząbki tak dokuczają, stąd infekcja, kiedy wreszcie wyjda wszystkie ząbki, na razie mamy 8, a przed nami jeszcze 12:-p

my już po wizycie u okulisty- tzn. pierwszej , bo kolejna wizyta 14.04. Dzisiaj sprawdziła czy dziecko widzi z daleka,bliska,wklęsłe i wypukłe rzeczy i jest ok. A na tej wizycie kwietniowej sprawdzi dno oka, bo ja mam wade i moja mama też więc musi "dokładnie sprawdzić"- fajna lekarka, chociaz nas nie zbyła, że jakies widzi mi się mam....

reklama
Do góry