reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
i kto wygrał "walkę"?:-D

ja zastosowałam tą metodę już dawno temu:sorry:i nie powiem....zadziałała, teraz po przebudzeniu Zosi mam jeszcze z godzinkę spokoju:tak:

ja tez ja od dawna stosuje ;-)
wygralam ja - zasnela :-D

za to po przebudzeniu dala czadu...co chwila histeria o cos a ja nawet nie wiem o co :eek: na szczescie poszla juz spac :sorry:

nie dosc, ze sama z nia jestem..maz dopiero wrocil, to jeszcze od wczoraj mam @ i dzisiaj mnie brzuch pobolewa..a do tego ciezki dzien w pracy mialam...no ale co tam, jutro bedzie lepiej ;-)

ja tez ja od dawna stosuje ;-)
wygralam ja - zasnela :-D

za to po przebudzeniu dala czadu...co chwila histeria o cos a ja nawet nie wiem o co :eek: na szczescie poszla juz spac :sorry:

nie dosc, ze sama z nia jestem..maz dopiero wrocil, to jeszcze od wczoraj mam @ i dzisiaj mnie brzuch pobolewa..a do tego ciezki dzien w pracy mialam...no ale co tam, jutro bedzie lepiej ;-)

podstawa to optymizm!:happy:

Witam po pracy:-)
ufff jutro wolne:tak: a dzisiaj był zapierdzial:crazy: pacjent za pacjentem:crazy:
mała śpi jak zabita:tak: a ja idę do wanny:happy:

mój Piotrek tez w ciągu dnia marudził strasznie:no:, połozyłam go nawet na dodatkową drzemkę po południu, bo był nie do wytrzymania:szok:, to chyba przez tę pogodę:wściekła/y:,
a podobno nie ma być nic lepiej, na świeta przepowiadaja nawet mróz nocą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,
gdzie ta wiosna, jak tu być optymistą:eek::confused2:

mimo pogody kolorowych snów:tak:

hej dzien dobry
a ja mimo wszystko licze, ze dzisiaj bedzie lepszy dzien :-D
jak nie ja to kto mnie optymistycznie nastawi? :-p
takze na razie poki nikt mi nie zepsul humoru jestem pozytywnie nastawiona, bo przeciez w koncu musi byc lepiej, a te marudzenie malej bede sobie tlumaczyc tym, ze moze wreszcie jej cos w dziaslach sie dzieje ;-) :-D

u nas dzis mrozno, ale przynajmniej slonecznie...nie sypie snieg i nie jest szaro, a to juz plus :tak:
i licze, ze w pracy dzisiaj spokojniej bedzie, a co! :-p

dzień dobry:-D
ja dzis mam wolne oczywiście, wiec porobie porządki świateczne
pogoda nawet ok, bo nie sypie sniego, zaczyna wychodzić słoneczko, tylko tego błota mogłoby nie być:-(
Wika jeszcze spi więc ja moge polatać po necie troche, no i wczoraj przywiozłam od teściów pozyczony chodzik, więc wpakuje dzisiaj w niego Wike i bede miała troche spokoju, wczoraj już w nim siedziała i nawet jej sie podobało:tak::tak::tak:

Witam się i ja :tak:
U nas ostatnio wszedł zwyczaj, że Madzia budzi się około 6 i czeka - marudzi aż ją zabiorę do nas do łózka i jeszcze godzinkę śpimy. Oczywiście ja ją tak przyzwyczaiłam ale z drugiej strony dobrze, że jeszcze da nam pospać. :tak:

Pada u nas śnieg i nawet nie ma jak iść na spacer.

reklama
witamy się:tak:

u nas tez słoneczko, może spacerek sie dzisiaj uda:-D

noc w miare spokojna, tylko z jedną pobudką:tak::tak::tak::tak:

chyba dzisiaj zrobimy swiąteczne zakupy, bo jeszcze nie mam prezentów, a troszkę czas nagli:szok::-D:szok::-D

Do góry