reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Właśnie podałaś linka, gdzie jest potwierdzenia, że wszyscy mamy rację.
"Wywoływanie materiałów fotograficznych (błon i papierów)"
"Obraz uzyskany na papierze fotograficznym nazywa się odbitką fotograficzną". Ty masz na myśli wywoływanie zdjęć z błony (kliszy), a my mówimy o wywolywaniu zdjęć cyfrowych na papierze. Tak jest tam napisane;-)

BTW Agutek jakim aparatem córa miała robione zdjęcia (przez Twojego brata).
A może spytam inaczej. Czym była fotografowana?:-D:-D:-D
Sorry, nie mogłam się powstrzymać:sorry2:

Ja też mam zaległości w albumie zdjęciowym, ostatnie chyba z czerwca 2007 :zawstydzona/y: Nie mogę się zmobilizować, a kasy mi szkoda do tego :sorry:

Prowadzę album internetowy i tak jakoś zaprzepaściłam przez to ten album tradycyjny i ciągle sobie obiecuję, że wreszcie zabiorę się za to i niestety nic z tego nie wychodzi :eek:

ewo niestety nie wiem jaki to był aparat, wiem, że jakaś wypasiona lustrzanka. Musimy niebawem z bratem powtórzyć wyczyn tylko jakoś zgrać się nie możemy, bo jak nie my na wyjeździe to on, a jak oboje na miejscu jesteśmy to aparat niedostępny. Mamy w planach teraz pojechać w plener. Mój brat chce sobie jakieś portfolio zrobić, więc my chętnie pomodelujemy i w zamian fajne fotki mieć będziemy :-)

reklama
Do góry