reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Niunia nie pogardziła mamy krupnikiem :tak::tak: Zjadła sporą porcję :tak:
Zbieramy się na kolejny spacer a raczej bieganie :tak:

reklama
mloda spi juz prawie 3godz :szok::tak::-D z jedna pobudka ,wstala poszla do lazienki splukac wode:-D zakrecila sie po pokoju i poszla znow sie polozyc do tatusia :tak::szok::-D:-D i spi do teraz :tak:

Hehe :-D Moja dzisiaj spała 3 h10 min :-)

elahar podziw dla ciebie, że tak dużo razy z małą na spacer chodzisz. Nam np. dzisiaj już się nie chce i nie wychodzimy :zawstydzona/y:

My dziś obiad w mieście jedliśmy, bo zapomnieliśmy rozmrozić rybę.
Jakoś śpiąca jestem i nic mi się nie chce :no:

A! No i zrobiłam kolejną próbę z wyciągnięciem szczebelków w łóżeczku i nie uwierzycie, mała umie wchodzić i wychodzić :-D Zmieniła taktykę. Już nie podnosi nogi bokiem tylko właśnie podnosi prosto do góry, więc się mieści :-p

hejka,
no chyba mialyscie racje to chyba beda 4rki, a nie 6tki!udalo sie dluzej otworzyc buziala i policzylam-wyszlo na 4rki,ale tak do konca pewna nie jestem!

u nas wlasnie sie skonczyla burza!burzysko straszne a teraz sliczny zachod slonca sie ppojawil!
ok, lece zrobic sobie pazurki u nog!juz pora!papa

milej nocki!

A Wojtek ma gorączke 38,70. A z czego to, pojęcia nie mam.

U nas parnie i gorąca. Zaraz się rozpuszczę.

Witam wieczorkiem:-)

dopiero wróciłyśy z wojaży:-)

Duchota przez cały dzień straszna, tylko cień nas ratował:tak:

ale mają spanie Wasze dzieci:szok:moja spała 30 minut przez cały dzień i teraz już 3 razy wychodziła z łóżeczka:eek:nie podoba mi się to:no:

agutek - powiem Ci, że potwornie męczące jest takie ciągłe spacerowanie:confused:my czasem cały dzień jesteśmy na polu a ja marzę by zamknąć Zosię w jakiejś ograniczonej przestrzeni:sorry:

kaskada - zdrówka dla Wojtulka:-(

A o której Madzia/Tola zasypiają na te 3 h???może jak ja położę Zosie o tej godzinie to też tak będzie:blink:

Witam kochane
my cały dzień u babci:tak: młoda popluskała się w basenie ja posmażyłam się na słońcu:tak: chyba jutro też się wybierzemy bo pogoda ma być super:tak:
U was upały?
U mnie pochmurno i lało już raz :angry:
u mnie upał straszny:tak: troszkę się chmurzyło popołudniu ale nie padało

A Wojtek ma gorączke 38,70. A z czego to, pojęcia nie mam.

U nas parnie i gorąca. Zaraz się rozpuszczę.
zdrówka:tak: jeśli ciężka do zbicia to trzydnówka:tak: bo u nas zaczęło się wysoka temperaturą a skończyło się na wysypce:tak:

Dobry wieczor:-)
my dzisiaj dzien spedzilismy w Ikei:zawstydzona/y:kupilam wreszcie malej kolderke i poduszke, bo dotad spala bez poduchy i tylko z kocykami, zobaczymy jak jej sie teraz spodoba

a z tym spaniem to wlasnie zauwazylam ostatnio, ze jak Olivcia nie spi w dzien to o wiele lepiej zasypia wieczorem:tak:zdarza jej sie coraz czesciej, ze jak ma drzemke w ciagu dnia, to potem nie bardzo chce jej sie klasc wieczorem o stalej porze
ale to chyba jeszcze za wczesnie na likwidacje dziennej drzemki, co?

Sandi, o ile dobrze pamietam pisalas gdzies, ze nie mozesz pic kawy:dry:
ja tez nie moge, wali mi potem serce jak oszalale, mam zawroty glowy i jest mi niedobrze, ale do dzisiaj nie wiem dlaczego:no:wiec kawe pije rzadko bardzo slabiutka
a ty dlaczego nie mozesz pic?

reklama
Do góry