reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

cholera wlasnie sie z mezem poklucilam o durny czajnik!zepsul nam sie nas zstaruszek, ja przed chwila kupilam na allegro nowy, a moj maz, ktory wlasnie wraca z wyjazdu chcial mi zrobioc prezent niespodzianke i tez kupil!wiec mamy dwa czajniki i atosfera napieta!najgorzej,ze juz zaplacilam kase i babka moze sie nie zgodzic na cokolwiek!napisalam do niej, ale nie wiem czy uzna to,ze sie chce wycofac!
cholewa!

reklama
a u nas wreszcie piekna pogoda sie zrobila:-)moze w koncu bedzie lato:-)

bogda - to jeden czajnik dajcie komus w prezencie;-)

madzikm - no wlasnie Ricore moge pic i ogolnie te wszzytskie kawy z cykoria:tak:ale zastanawialas sie co moze byc przyczyna takiej reakcji na kawe?
bo ja kiedys zapytalam sie lekarza, zbadal mi cisnienie, itp, stwierdzil, ze wszystko w porzadku i zasugerowal tylko, ze to moze byc oznaka problemow z sercem:eek:nigdy problemow z sercem nie mialam, wiec nie zlecil mi zadnych badan i nadal nie wiem:no:

cholera wlasnie sie z mezem poklucilam o durny czajnik!zepsul nam sie nas zstaruszek, ja przed chwila kupilam na allegro nowy, a moj maz, ktory wlasnie wraca z wyjazdu chcial mi zrobioc prezent niespodzianke i tez kupil!wiec mamy dwa czajniki i atosfera napieta!najgorzej,ze juz zaplacilam kase i babka moze sie nie zgodzic na cokolwiek!napisalam do niej, ale nie wiem czy uzna to,ze sie chce wycofac!
cholewa!
bogda masz chyba 10 dni na rezygnacię z towaru zakupionego przez internet - prawo konsumenta:-)
Ja kiedyś zrobiłam m niespodziankę i kupiłam mu jakiś film na dvd, a on dzwoni i mówi, że właśnie wychodzi ze sklepu z takim samym filmem:szok: powiedział, że nie zwróci, ale zwrócił.

Dżizas moja mała obudziła się po 4 i miałczała cały czas. Łaziła po mieszkaniu i ryczała. Niby chciała jeść a jak zrobiłam mleko to już nie. Grrr....

Byle do piątku. Cały tydzień mąż ma dyżur popołudniowy w robocie więc walczymy same :eek:

Hej
wczoraj nie miałam siły pisać po chrzcinach:sorry2: nachodziłam się troszkę za naszą gwiazdą:tak: ogólnie była grzeczna ale namiętnie husiać w wózku dzidzie z chrzcin obok:szok: dziewczyna też Natalka więc moja córcia zachowywała się jak starsza siostra:-D

niezłe oberwanie chmury było u nas jak wracałam wieczorem co chwilę musiałam zwalniać bo były straszne kałuże w centrum miasta:szok: z pod kół fontanna:szok:

Bogda ja zawsze tam wywołuje i nie narzekam na jakość:no: teraz też zbieram zdjęcia żeby załapać sie na promocję:tak:

dzień dobry

Ja się witam po przyjeździe od rodzinki. Dwa dni mieliśmy piękną pogodę a właściwie gorąco ale zaskoczyła mnie moja córa bo mimo upałów wiejskie powietrze tak podziałało na jej apetyt, że pochłaniała jedzenie w takich ilościach, że szok. :tak:

Mimo, że zabraliśmy łóżeczko turystyczne w dzień w ogóle nie spała tylko na noc się przydało.
A w domu to śpi od ok. 14 do 16.30-17.

Cześć dziewczyny :-)

Pospałam dziś znów do 9 :-) Piotruś nieco krócej i był już zniecierpliwiony, kiedy w końcu do niego przyszłam :sorry:

Wczoraj wszyscy tak długo spaliśmy :-D Piotruś nam późno usnął i w efekcie dał nam pospać w niedzielę do 9 :tak::-)

Tak poza tym idę jutro zapisać się na kurs pj i od razu na zajęcia :-) Dwutygodniowy :tak: Dziś się zaczyna, ale można jeszcze jutro się zapisać :tak:

I jeszcze jedna nowinka - od września mam dostać umowę na czas nieokreślony :-D

Miłego dnia Wam życzę :-)

Gratuluję!!!!
To niebawem ty im nowinkę przyniesiesz :-D
Dzięki :-)
Ano tak to bywa :-p:-D Dyrekcja już kiedyś mi mówiła, że nie warto czekać zbyt długo ;-):-D Poczekamy do września, nawet mąż się już zdecydował ;-):-) Ale nie przez wzgląd na tą umowę, tylko moja argumentacja do niego w końcu trafiła ;-):-D

reklama
Dzięki :-)
Ano tak to bywa :-p:-D Dyrekcja już kiedyś mi mówiła, że nie warto czekać zbyt długo ;-):-D Poczekamy do września, nawet mąż się już zdecydował ;-):-) Ale nie przez wzgląd na tą umowę, tylko moja argumentacja do niego w końcu trafiła ;-):-D

No to gratuluję również przekonania męża :-)

Nam zostało jeszcze 10 miesięcy ;-)

Do góry