reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
mam ochote na zupke chinska!mniam...w ciazy z Hania tez sie nia obzeralam!czyzby to byla dziewczynka???ide zrobic!

Dobre argumenty i też ci gratuluję umowy.
Dziękuję :-)

Przechodzimy teraz kryzys nocnikowy. A jak u was?
Mała w ogóle nie woła teraz, a jak chcę ją posadzić to spierdziela mi.
Pewnie to normalne, że przychodzą takie kryzysy i trzeba je przetrwać.
Piotruś wie, do czego służy nocnik, posiedzi chwilę, ale i tak robi w pieluchę, albo na podłogę :sorry:

agutek - no jak na Ciebie przystało, musisz mieć wszystko zaplanowane;-)pewnie chcesz drugie jak Tola do przedszkola pójdzie:tak:
Ja też chcę mieć dzidziusia, jak Piotruś będzie do przedszkola chodził ;-):-)

Sandi udanej podróży i urlopu :-)
Dołączam do życzeń :-)

mam ochote na zupke chinska!mniam...w ciazy z Hania tez sie nia obzeralam!czyzby to byla dziewczynka???ide zrobic!
Myślałaś już nad imieniem?? :-)

Muszę się pochwalić - m dostał lepszą pracę. Nie jakąś super, ale kaska lepsza niż do tej pory :tak:. Zagadałam na temat staranek w październiku, ale :no:. Będę urabiać dalej, może wynudzę :-p.
Gratuluję!!! :-) No i powodzenia w urabianiu ;-):-) Może się spotkamy w mamach czerwcowych/lipcowych?? ;-):-D

reklama
Do góry