reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a gdyby nie udało mi się już wejść na BB to życzę wszystkim udanych urlopów i aby trwał i trwał i trwał i trwał....
a tym Paniom które jeszcze na niego czekaja szybkiego upływu czasu

(byle tylko zegarowi sie nie pomylilo i nam na urlopach nie przyspieszał a w pracy nie zwalniał ;-))

reklama
blueberry tam pokazują bodajże ceny "od" ile dany egzemplarz może kosztować. Mi wyszło dużo więcej hihi :-) Fakt, że po prostu mi szkoda kasy było i dlatego zrezygnowałam, dla kogoś może to nie być duży wydatek i może liczyć się z takim wydatkiem :tak:
Gdzieś ponad 100zł wychodziło. Sporo, ale może kiedyś ją zrobię :-D. Na razie mam projekt.

A ja się już urlopuję :-) Jest bosko - pralka chodzi, pranie już wysuszone wala się po mieszkaniu /za sprawą juniorki pyzy/, w kuchni stosy naczyń się piętrzą, r-e-w-e-l-a-c-j-a :-D

dobry wieczor!
ale cisza...............

urlopowiczki-milego odpoczynku:-);-)

wlasnie sobie obejrzalam zdjecia mojej Hani zaraz po urodzeniu! Boze, jakie to malenstwo bylo-a taeraz istna czarownica.Zrobilam fotki brzucha-juz cos w koncu widac, oprocz moich zwiskow, ale zrobie jeszcze raz lustrzanka bo na tym malym brzydko jednak wychodza.Juz sie o tym przekonalam.

Witam po pracy:tak:
moja córci kąpała się w baseniku na balkonie i zrobiła kupkę do wody:baffled::-D babcia była załamana bo to nie były bobki:-D
popołudni córcia z tatą pojechali po wózek dla lali:tak: mieli upatrzony baby born w realu ale po drodze wstąpili do hurtowni zabawek i córcia zakochała się w zwykłym najtańszym wózku:-D mówiła to, to, to i pokazywała na wózek:-D po czym nie mogła doczekać się jak sprzedawca przyniesie zapakowany i wyjechała tym z wystawy:-D

a teraz córcia zrobiła mamie prezent i zasnęła w 2 minuty (dosłownie) odwróciła się na boczek i zasnęła nawet nie zdążyłam się władowac do niej do łóżka:-D

Dzień dobry
moje dziecko obudziło się po 4 i lata i się bawi :angry:
roksi my mamy taki najtańszy wózek i u babci jest z tego samego typu, żadnych firmówek, i jest najlepszą zabawką :-D

reklama
Dobry:-)
łoooo Agutek jak wcześnie:szok:
moja myślałam że pośpi dłużej bo poszła spać o 21:30:tak: a tu klops o 6:30 już przyszła do nas:baffled:

Do góry