reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry
U nas jeszcze piękna pogoda. Zobaczymy jak długo. Właściwie to nawet ludzie narzekają na suszę.

roksi mówisz, że tak kiepsko ze świętami? Ale chyba jest przepis, że jak święto państwowe wypada w sobotę to chyba dostajemy dodatkowy dzień wolny czy jakoś tak?

Tak chyba jest więc nie powinno być źle. :tak:

U nas pada :-( A my umówieni ze znajomymi na grilla :-D
No cóż, grill gdzieś pod wiatą się będzie robił a my będziemy w domku siedzieć :-D

Ale się dzisiaj nawalczyliśmy z położeniem małej na drzemkę :rolleyes2:
W kółko złaziła z łóżka :-D
Ale w końcu jak poszła spać to na prawie 3h :-)

P.S. wreszcie mamy pierwszy medal na olimpiadzie :-p

U nas na szczęście się wypogodziło :-) Ciekawe do której, bo w nocy chyba będzie padało.
Ja miałam taką walkę przedwczoraj z moim bobasem. Prawie godz usypiania a potem ponad 2 - 3 godzinki spania :-)
Dzisiaj Ewunia nam rządzi, w końcu o 16:45 skończyła równe trzy miesiące !!!. Marudzi, może w nocy będzie spała.

u nas rano nawałnica straszna:szok: do 17 było dość ładnie i teraz znów burze i leje:baffled: błyska się ze wszystkich stron:szok::szok::szok:
Natalka też mi dzisiaj pospała 3 godziny:tak: teraz z tatą robią w wannie aqua park:-D

Witam :-). Wróciliśmy :tak:.

Na wsi Karolek rewelacyjnie zasypiał - albo w łóżeczku, albo się przytulał do mnie na łóżku i zasypiał w 15 minut. Wróciliśmy i afera o spanie :baffled:. Nie wiem o co chodzi :no:.

Muszę przeczytać co tam naskrobałyście ;-).

Ja tez sie witam:-)

Melduje się z Gdańska Osowej. Dojechalismy cało i sprawnie nawet ale taka noc bez spania to porażka. Gdybym to ja prowadzila to ze 3 razy bysmy sie gdzies rozwalili bo mialam kryzysy spaniowe. Na szczescie mąż nei zasnal.

Jeśli przez caly nasz urlop będzie taka pogoda to ja zastrajkuje.... porażka.... nie po to czekałam 2 lata na wakacje żeby teraz w domu siedziec bo za oknem leje i leje.... No ale na poludniu Polski ponoć niezle nawalnice :szok:! Jak wyjeżdżalismy wczoraj w nocy to sie nieźle blyskalo.

Mam nadzieje, ze jutro nie bedzie caly dzien lalo bo planujemy po sniadaniu ruszyc "w teren" oczywiscie zabezpieczeni w cieple ciuchy :baffled:.

Od poniedz. pewnie bedę pozbawiona netu ale wole nei miec przez kilka dni netu niż pogody....:wściekła/y:

Dobrej nocy bo ja ide odsypiac wczorajszą :tak:

dzień dobry

U nas nie spadła ani kropla deszczu. Jest parno i duszno :-(
Wyruszamy w chłodniejsze rejony do rodzinki ale pół nocy nie spaliśmy bo Madzia też nie chciała spać. Tylko mocna kawa nas uratuje.
Pa

reklama
Witam:tak:
a u nas całą noc były burze i lało:szok: 6 razy wstawałam w nocy zamykałam okno bo tak waliło że nie dało się spać i otwierałam bo było duszno:baffled:

Do góry