reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-)

Ja wczoraj 2 godziny małego usypiałam, co przysnął, to się wybudzał z płaczem i chciał uciekać z sypialni :szok:. W końcu dałam mu kawałek ciasta (bo nie zjadł kolacji) i potem już jakoś usnął.

Fredzik, nam pieluchy żadne nie przeciekają. Może dlatego, że Karol mleka nie pije w nocy ani przed spaniem... W ogóle go nie pije ;-). A pieluchy są ok, trochę twarde w porównaniu do Pampersów, ale mogą być :tak:.

reklama
Witam:tak:
znów poniedziałek:baffled: czemu te weekendy tak szybko lecą:crazy:
moja córa pospała do 7:30:tak: cwaniara sama zakłada kapcie (sandały piankowe na rzepy ) jak chce się bawić:tak: ale jak ściągnie popołudniu to sama już nie potrafi założyć:no:
u nas odwilż :baffled: plucha straszna:angry: do mieszkania wnosi się piach:baffled: odkurzam codziennie:sorry2: córcia też odkurza swoim sprzętem:-D musiał postać 3 tygodnie w kącie żeby zwróciła na niego uwagę:-D

nam jeszcze tez zadne pieluchy nie przeciekly, chyba, ze byly zle zalozone
tzn. kiedys przeciekly pampersy te 1 i 2, wyleciala kupka :-p
ale to dlatego, ze juz byly przymalawe i ze nie mialy tej gumki na plecach, a kupka rzadka ;-)

teraz uzywamy praktycznie tylko z tesco, chyba, ze jestem w rossmannie, to wtedy tez te kupuje
z obu jestem zadowolona i wole je, bo prawie o polowe tansze niz pampersy ;-)

ja z rossmanna jestem bardzo zadowolona:tak: przy drugim od początku będę je używała:tak: tesco jeszcze nie miałam:no: rossmanna są po 26zł 44 sztuki wystarcza nam na 2 tygodnie:tak:

w środę idę się odchamić do fryzjera:tak: a w czwartek do gin;-)

witammm
koniec wolnego trza było iśc do pracy i wiadomo już czasu brak by do was zaglądnąć:))
zdrówko do nas wróciło i jutro mały idzoe do żłobeczka kurczę i bedzie znowu oswajanie go byłam dzis po kontroli u lekarza zapłacic bo rano zawsze zapominam wszystko w biegu jest zawsze a ten jak zobaczył tylko brame do żłobka od razu syrene właczył a w środku było gorzej jejku a jutro mam na 7 do pracy i o 6 30 będe musiałą go zaprowadzić wrrrrr

ale kurcze od września jest mała szansa na prace w przedszkolu u córci jeny oby sie udało nie musiałabym tak z rana wstawac i weekedny wolne bo tak nei nawidze w weekendy do pracy chodzić wrrrrrrr

Sandi, wyśpij się:) ja zaraz wychodze do pracy, strasznie mi sie nie chce bo młody znów jęczał pół nocy. Od jakiegos czasu strasznie sie wierci,kładzie w poprzek łóżka z nogami na mojej głowie!
Po tej chorobie ciezko bedzie wrocic do łóżeczka.
Ok pije kawę i spadam

u nas tak samo od choroby śpi ciągle z nami i tez dziwne pozycje mna dziś rano chciałam go przez sen przykryc i otwieram oczy a nogi mam przy buzi i jak go tu przykryć :-p:-p:-p

co do pieluch to jak maluski to tylko pampersa bo niezawodbe teraz hagysy tych rosmanowskich nei testowałam ale moze sprawdze kurcze odpieluchował by się wkońcu :):-p:-p:-p

a na dworze zimno jak diabliii
kurcze ciekaweee a co tam wpierw trza dobrze wygladac do gina :))
ja do mojego musze tez się wybrac w t srode po tabsy a po @ na kontrole wrrrr
to bedzie pierwsza wizyta u nowego gina

reklama
Do góry