reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
piszecie o przedszkolach, u nas dziecko musi mieć skończone 3 latka żeby do państwowego poszło i milion innych warunków :-( wiec chyba szans na wrzesień nie ma ale spróbujemy, co tam :sorry2:

idę obiadek szykować a potem śledzie po kaszubsku :tak:

U nas z przedszkolami jest podobnie więc jeszcze musimy czekać. Ale spróbuję zapisać wcześniej.

Wczoraj kupiłam w sklepie śledzie po kaszubsku ale nie były smaczne, chyba nie najświeższe. A wyglądały tak apetycznie :wściekła/y:

młoda zasnęła dzisiaj w dużym pokoju na siedząco :sorry2::-D

Mojej to też się raz zdarzyło. Śmiesznie to wyglądało bo kiwała się do przodu z wyciągniętą rączką ale niestety nie zrobiłam zdjęcia.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hehhe roksi ,ale mi humorek poprawilas :tak::tak:

u nas dzisiaj cieplo ,ale caly dzien padalo wiec rozleniwiona i zaspana jestem , a mlody nie wyszala sie i mial problem z zasnieciem , ale juz spi wiec ja ide napic sie mleczka i jakis filmik obejrzec
aaa dziewczyny polecam film : taken " zajefajny ,nie moglam po nim ochlonac

Hejka:-)
Ale sie usmialam z Was:-DA ja dzisiaj bylam u gina ,wszystko ok.Ale u fryzjera nie bylam:no:
Ja kupuje pampersy z Biedronki Dady czy jakos tak ich nazwa ok 30 zl paczka ,jest ich ok 55 sztuk ,jestem z nich zadowolona:tak:
Ja zrobilam w sobote rybki po japonsku pychotki :tak:
Ja tez juz ide spac papa

a010.gif

Wpadam napisać że żyję.
U nas wszystko dobrze. Wszelkie choróbska poszły w las :tak:
Mam nadzieję, że teraz zapomnimy co to są choroby, tego też wam życzę.
Zmykam spać.

reklama
Do góry