reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hello
madzik, mamy taki

BEBE CONFORT Fotelik obrotowy AXISS Sklep W-wa (536967686) - Aukcje internetowe Allegro

następny pewnie też tej firmy kupimy bo super jakość

my mamy tej samej firmy - Bebe Confort Iseos Side
ciągle wygląda jak nowy
tylko właśnie nie wiem czy długo wystarczy

jeśli chodzi o Meggy to ja właśnie nie mam do niego zaufania, można je kupić w supermarketach, więc rozumiem blue że chciała zmienić - dobrze zrobiłaś :tak:
a tak marginesie podziwiam za wkładanie Karola do fotelika w 3-drzwiowym aucie, ja w 5-drzwiowym się namęczę :szok:

kolejny to kupię już 15-36kg
widziałam też Bebe Confort, które mają bardzo dobre wyniki w crash-testach
ale to jak będę bliżej zakupu to jeszcze pobadam sprawę :sorry2:

reklama
dzień dobry;-)

pracowe dziewczyny, oby wam dzień szybciutko zleciał;-)

nocne marki pewnie jeszcze spią:-D,

a swoją droga Sandi mój tez miał wczoraj cięzką noc:no:, ok 11-tej ubzdurał sobie, ze chce do nas do pokoju i od razu w ryk i to taki okropny pisko-krzyk:szok::crazy:, nie ugięłam się i wył, aż zaczał sie dławic swiją śliną:angry: powiedziałm stanowczo, że nie pójdzie do nas do pokoju i ............poszedł spać:szok:, a spał do 8.30;-)

my mamy fotelik Rommera
539279437

i cały czas wygląda jak nowy, nie ma tylko systemu ISOFIX, nad czym ubolewamy, u nas by sie sprawdził,
kołyskę tez mieliśmy Romera i cały czas wyglada jak nowa, chociaż juz kolejny maluszek się w niej wyjeździł, więc warto byłło dac taka kasę

helo, witam sie z pracy

dobrze że zaczęłyście temat fotelików, bo ja już sie powinnam rozejrzeć a jakos cały czas to odkładam, zaraz sobie poogladam te wasze i może wreszcie ruszymy na zakupy

kasia - "babci-niani" czyli oplacacie ja?:confused:

wlasnie Niunia porysowala sciane u Mamy w pokoju :szok::szok::szok:

my mamy nianie ale to jest kobitka w wieku mojej mamy wiec jest nianią-babcią :-)

a jesli chodzi o malowanie scian to moja juz załatwiła jedną, jest tak pomazana długopisem że szok a tatus nie widział:wściekła/y::wściekła/y:

uciakm bo telefoniki dzwonią

miłego dnia

Witam:tak:
widzę że odbywają się rozmowy nocą:-D
wczoraj pogrzebałam w fotelikach od 15kg i chyba się zdecyduje na taki CHICCO KEY 2-3 Pierrot 15-36 kg POLSKA GWARANCJA! (531020417) - Aukcje internetowe Allegro ponieważ rośnie razem z dzieckiem:tak: muszę jeszcze dokładnie przyjrzeć się córci w foteliku:tak: wiem że już ze 2 miesiące temu zagłówek wyciągnęłam maksymalnie do góry a czubek głowy wystawał:baffled:

blu trzymaj się kochana;-) ja dziś do 20:baffled: no ale od 13:30:tak:

Witam:-)

otuchy dla pracujących:tak::tak::tak:

ja mam niby wolne, ale zaraz zmykam do pracy na radę ped., denerwuję się strasznie bo chcę zgłosić kilka postulatów.

Aleście mi nagadały o tych fotelikach:sorry2:
teraz to mi się wydaje, że nasz dziad, niebezpieczny:confused:
a jeździmy bardzo dużo:confused:

reklama
uciekam do pracy ale dziś od 20 mam weekend;-);-)
madzikm trzymam kciuki by wszystko ułożyło się po Twojej myśli:tak::-)

Do góry